Ο Αγρινιώτης Τάσσος Κοντοπάνος στο GREECE COFFEE DENTIAL «15+1 πρωταγωνιστές της βιομηχανίας του καφέ στην Ελλάδα αναλύουν ιστορίες επιτυχίας»

O Tάσσος Κοντοπάνος κάτοχος της εταιρείας «KAPPA IMPORTS  Μ.ΙΚΕ» στο Αγρίνιο, μιλά στον δημοσιογράφο Κώστα Καπερώνη για την αρχική του ιδέα που τελικά έγινε πράξη, την πορεία του μέχρι τώρα στον χώρο της εισαγωγικής επιχειρηματικότητας σε σχέση με τον καφέ, τους στόχους του και την εξέλιξη της εισαγωγικής αυτής εταιρείας με έδρα το Αγρίνιο.

Η συνέντευξη του Αγρινιώτη εισαγωγέα Tάσσου Κοντοπάνου φιλοξενείται στη συλλεκτική έκδοση του περιοδικού GREECE COFFEE DENTIAL  «15+1 πρωταγωνιστές της βιομηχανίας του καφέ στην Ελλάδα αναλύουν ιστορίες επιτυχίας».

Αξίζει να σημειώσουμε πως η εταιρεία KAPPA  IMPORTS  Μ.ΙΚΕ  με έδρα το Αγρίνιο, θα συμμετάσχει στο 2ο Coffee Business Awards που θα γίνει το Μάιο στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα:

Τα Coffee Business Awards 2020 έρχονται με δυνατό άρωμα καφέ και… θέα θάλασσα🌊! Η Τελετή Απονομής θα διεξαχθεί στις 15.05.20, στο Divani Apollon Palace & Thalasso, στο Καβούρι. Υποβολή συμμετοχών στα μοναδικά Βραβεία για τους επαγγελματίες του καφέ και της καφεστίασης στο:⬇️
https://www.ethosawards.eu/coffeeawards/register/candidate_add.php

Καλή επιτυχία , δύναμη και ανοδική πορεία από εμάς σε κάθε επιχειρηματική εξέλιξη της εταιρείας KAPPA  IMPORTS  Μ.ΙΚΕ, αλλά και σε όλους όσους έχουν στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών με την καλύτερη προσφορά προϊόντος.

 

link:

facebook: Città D’Italia Caffè Hellas , KAPPA IMPORTS M.IKE

καθώς κ στο Instagram: cittaditaliacaffe_hellas