Οριστικό: 1214 νέες προσλήψεις στη Δημοτική Αστυνομία-ΑΣΕΠ

Δηλώσεις του Μ. Βορίδη στο workenter.gr-Πότε η έκδοση.

 

Το προσχέδιο προκήρυξης θα σταλεί στο ΑΣΕΠ για επεξεργασία μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου. 

“Κλείδωσε” ο αριθμός των μονίμων θέσεων που θα διατεθούν στη  Δημοτική Αστυνομία με την νέα προκήρυξη.

Γράφει η Μαρία Σπυριδωνάκου

Με αποκλειστικές δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών Μ. Βορίδη στο workenter.gr, αποσαφηνίζεται πλήρως το τοπίο για τον μεγάλο διαγωνισμό.

  • Ο υπουργός Εσωτερικών επισημαίνει: “οι θέσεις που θα διατεθούν σε όλη τη χώρα για τη  Δημοτική Αστυνομία θα είναι οριστικά 1214″.
  • Το προσχέδιο προκήρυξης θα σταλεί στο ΑΣΕΠ για επεξεργασία μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Αυτό σημαίνει:

  • Το ΑΣΕΠ θα εκδώσει την προκήρυξη πιθανότατα εντός του Νοεμβρίου
  • Έως το τέλος της χρονιάς θα έχουν υποβληθεί οι αιτήσεις

Ο κύριος Βορίδης τόνισε ότι “η Δημοτική Αστυνομία θα συνοδεύεται από νέες και διευρυμένες αρμοδιότητες και ενίσχυση της στελέχωσής της. Η καταπολέμηση της παραβατικότητας στις γειτονιές είναι προτεραιότητα και για αυτό απαιτείται αλλαγή του παρωχημένου μοντέλου αστυνόμευσης των πόλεων που ισχύει σήμερα, με μετάβαση σε ένα σύγχρονο και λειτουργικό μοντέλο κοινοτικής αστυνόμευσης, προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες και αυξημένες ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί στην Αθήνα και στις άλλες μεγάλες πόλεις”.

 

workenter.gr

 

 

 

 

 

 

Το agrinioreport.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.

Please follow and like us: