Ολοκλήρωση της τελετής Αφής και Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας στο Παναθηναϊκό Στάδιο ενόψει των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων Νέων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνεργασία ανάμεσα στην Κλαδική Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών Ελλάδας(Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε) και την Ολυμπιακή Επιτροπή, με την ολοκλήρωση των κομμώσεων των ιερειών κατά την τελετή Αφής και Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας ενόψει των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων Νέων στο Παναθηναϊκό Στάδιο στις 17 Σεπτεμβρίου.

Η Φλόγα άναψε με τον παραδοσιακό τρόπο στα χέρια της Πρωθιέρειας Ξανθής Γεωργίου, της οποίας το χτένισμα είχε επιμεληθεί η ίδια η πρόεδρος της Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε Μαρία Σωτηροπούλου.

Είχε προηγηθεί ο χορός των Ιερειών, σε χορογραφία της εξαιρετικής χορογράφου Άρτεμις Ιγνατίου και μουσική του συνθέτη Γιάννη Ψειμάδα.

Ως Κλαδική Ομοσπονδία Κομμωτών θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον πρόεδρο της Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρο Καπράλο καθώς και στον πρόεδρο της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας
Αθανάσιο Βασιλειάδη για την τιμή που μας έκαναν με το να αποδεχτούν την χορηγία και συμβολή της Ομοσπονδίας μας σε αυτό το μεγάλο πολιτιστικό] γεγονός.

Επιπλέον, να ευχαριστήσουμε για την υπέροχη συνεργασία τόσο την χορογράφο Άρτεμις Ιγνατίου όσο και την Πρωθιέρεια Ξανθή Γεωργίου αλλά και τις υπόλοιπες είκοσι καταπληκτικές ιέρειες.

Τα θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και οι κομμωτές Ελένη Ελευθεράκη, Ανδρέας Ανδρικόπουλος, Γεώργιος Καμπίτσης και Φανή Βενέτη που εργάσθηκαν σκληρά για την επιμέλεια των κομμώσεων των ιερειών και έδωσαν αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα ,όπως επίσης και ο ταμίας της Ομοσπονδίας μας ,Ιωάννης Διονυσόπουλος, ο οποίος συντέλεσε στην επιτυχή ολοκλήρωση της όλης διαδικασίας .

Το ραντεβού μας ανανεώθηκε για την τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στις 12 Μαρτίου 2020 στην Αρχαία Ολυμπία, σηματοδοτώντας έτσι και την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

ΕΚ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Please follow and like us: