Οι BLUES DIARIES στην έναρξη της 3ης Αναπτυξιακής Έκθεσης Υπηρεσιών και Προϊόντων στο Λιμάνι του Μεσολογγίου

Οι BLUES DIARIES σας περιμένουν όλους, σήμερα το βράδυ, στην πόλη του Μεσολογγίου και συγκεκριμένα στο λιμάνι της πόλης.

Αφορμή γι αυτή την μουσική συνάντηση, η έναρξη της 3ης Αναπτυξιακής Έκθεσης Υπηρεσιών και Προϊόντων που ξεκινά λοιπόν σήμερα και θα διαρκέσει τρεις ημέρες.

Οι BLUES DIARIES όπως κάθε φορά έτσι και σήμερα θα δώσουν το δικό τους στίγμα και θα διασκεδάσουν μουσικά όποιον βρεθεί σήμερα στο λιμάνι του Μεσολογγίου.Υπόσχονται να χαρίσουν μοναδικές συγκινήσεις με γνωστές διασκευές και με δικές τους ροκ Εν ρολ συνθέσεις με τον δικό τους bluesy , ξεχωριστό , ιδιαίτερο και φασαριόζικο τρόπο .

 

Λίγα λόγια για τους  BLUES DIARIES
Μια παρέα φίλων-το όχι και πολύ μακρινό 2015-έχοντας ο καθένας τη δίκη του μουσική ιστορία και προερχόμενοι από διαφορετικούς μουσικούς δρόμους , βρέθηκαν κ άρχισαν να τζαμάρουν rhythmic blues και Funk … το αποτέλεσμα τους άρεσε κ συνέχισαν να παίζουν περισσότερο μιας και τους ένωνε η αγάπη για τη μουσική και τη δημιουργία … ίσως για κάτι ξεχωριστό από τα στάνταρ , έτσι λοιπόν … οι NOT YET λοιπόν έκαναν το ντεμπούτο τους το Νοέμβρη του 2015 στο Αγρίνιο .

Σύντομα ,τα τότε μέλη της μπάντας , διαπίστωσαν ότι για το είδος της μουσικής που έπαιζαν ήταν γι αυτούς ανάγκη επιτακτική η εισαγωγή πνευστών οργάνων (brass section) έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα εντελώς ιδιαίτερο ηχόχρωμα. 

Οι ανανεωμένοι και ανασυνταχθείς πλέον Blues Diaries , το 2017 , μέσα από μια σειρά εμφανίσεων σε διάφορα καλοκαιρινά φεστιβάλ και σε live concerts και έπειτα από διάφορες συμμετοχές «in ‘n’ out» κατέληξαν στην τωρινή τους μορφή που έχει ως εξής : 

Τάσος Κοντοπάνος – Κιθάρα/φωνητικά
Κωσταντίνα Υφαντή – φωνητικά
Νίκος Καλαμπαλίκης – Μπάσο/φωνητικά
Κώστας Φραγκάκης – Τύμπανα
Γιάννης Καλαμπαλίκης – Κρουστά
Κώστας Πατσιαλός – Πλήκτρα

Brass Section :
Σπύρος Κριάρης – Σαξόφωνο
Ηλίας Κοντοδήμας – τρομπόνι
Δημήτρης Σελεβίστας – τρομπέτα

Υπόσχονται να χαρίσουν μοναδικές συγκινήσεις με γνωστές διασκευές και με δικές τους ροκ Εν ρολ συνθέσεις με τον δικό τους bluesy , ξεχωριστό , ιδιαίτερο και φασαριόζικο τρόπο .