Οι χθεσινές συλλήψεις στο Μεσολόγγι για κατοχή ναρκωτικών-κλοπή-παραβάσεις κοκ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών-Σύλληψη τριών ημεδαπών για κλοπή-Σύλληψη ατόμων για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.


Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας 43χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δέκα ναρκωτικά δισκία.
Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, τρεις ανήλικες, ηλικίας 18, 17 και 15 ετών, διότι ενεργώντας από κοινού αφαίρεσαν από υποκατάστημα υπεραγοράς
τροφίμων, τρεις φιάλες αρώματος. Επιπλέον, από τον έλεγχο των εγγράφων της 15χρονης προέκυψε ότι στερούταν δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα και το βράδυ, στο Μεσολόγγι και στο 1ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Αιτωλικού – Νεοχωρίου, από αστυνομικούς της ΟΕΠΤΑ του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 32,
23 και 18 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους  διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.