Οι χθεσινές συλλήψεις σε Βόνιτσα και Μεσολόγγι για κλοπή-για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης-για παράβαση του νόμου περί όπλων

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων-Σύλληψη ημεδαπού για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης-Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο  που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι σουγιάς.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο, υπό την επήρεια μέθης. Επιπλέον, από τον έλεγχο των εγγράφων του προέκυψε ότι ο συλληφθείς στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, σε περιοχή του Μεσολογγίου, από αστυνομικούς του  Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, δυο ημεδαποί άνδρες, διότι αφαίρεσαν από αποθήκη γυναίκας  ένα ραντιστικό μηχάνημα.

Please follow and like us: