Οι χθεσινές συλλήψεις σε Αγρίνιο και Μύτικα

Σύλληψη δυο ημεδαπών για κλοπή  κατά συναυτουργία – Σύλληψη ημεδαπής για παραμέληση αποτροπής από επαιτεία – Σύλληψη δυο  ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών.

agrinioreport.com 17 ast
Συνελήφθησαν, χθες τα ξημερώματα στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 28 και 39 ετών, διότι ενεργώντας από κοινού, παραβίασαν δεξαμενή καυσίμου φορτηγού ημεδαπού και αφαίρεσαν (16) λίτρα πετρέλαιο.

Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, μια 25χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Ρουμανίας, διότι εξωθούσε σε επαιτεία τα δύο ανήλικα παιδιά της, ηλικίας 4,5 και 6,5 ετών τα οποία ζητούσαν χρήματα από διερχόμενους πολίτες.

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα στο Μύτικα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 26 και 21 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε να κατέχουν από κοινού ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο που περιείχε μίγμα καπνού – κάνναβης.