Οι χθεσινές συλλήψεις σε Αγρίνιο, Ε.Ο. Αμφιλοχίας-Λευκάδας και Μεσολόγγι

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση-Σύλληψη δυο ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών-Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης (18)  μηνών, για πλαστογραφία και υπόθεση ναρκωτικών.

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στην Εθνική Οδό Αμφιλοχίας – Λευκάδας, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, δυο ημεδαποί άνδρες, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε αυτοκίνητο που επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια συσκευασία με  μικροποσότητα κάνναβης, ένας μεταλλικός τρίφτης και τέσσερα ναρκωτικά δισκία (ecstasy).

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Μεσολογγίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (34) ναρκωτικά δισκία, για τα οποία δεν κατείχε την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Please follow and like us: