Οι χθεσινές συλλήψεις σε Αγρίνιο-Αεροδρόμιο Ακτίου-Μεσολόγγι

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών-Σύλληψη δυο αλλοδαπών για  πλαστογραφία και απόπειρα παράνομης εξόδου από την Χώρα-Σύλληψη αλλοδαπού για  πλαστογραφία και απόπειρα παράνομης εξόδου από την Χώρα-Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και  περί όπλων.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, σε αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 13,6 γραμμάρια κάνναβης και 2,3 γραμμάρια κατεργασμένη  κάνναβη σε μορφή σοκολάτας.

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο αεροδρόμιο του Ακτίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Ακτίου, δυο αλλοδαποί, διότι  κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ολλανδία.

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στο αεροδρόμιο του Ακτίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Ακτίου, ένας αλλοδαπός, διότι  κάνοντας χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου, επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Γερμανία.

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, σε περιοχή του Μεσολογγίου, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ υου Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην
κατοχή του και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι τύπου πεταλούδα και ένα μαχαίρι τύπου σουγιά.