Οι χθεσινές συλλήψεις για κλοπή και στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι

Συλλήψεις για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης-Σύλληψη ημεδαπού  για κλοπή και καταδικαστική απόφαση.

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, δύο άτομα, διότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι ενεργώντας από κοινού με  δύο άγνωστους δράστες, μετέβησαν σε αποθήκη και αφαίρεσαν ένα μεταλλικό παράθυρο, ενώ αποκόλλησαν την μεταλλική πόρτα με σκοπό να την αφαιρέσουν, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσουν την πράξη τους καθόσον έγιναν  αντιληπτοί από διερχόμενο πολίτη.

Επιπλέον, από τον έλεγχο των εγγράφων του άνδρα προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων, με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή κράτησης δυο ετών
και έξι μηνών σε κατάστημα Κράτησης Νέων, για απόπειρα ληστείας, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Συνελήφθησαν, χθες, στο Μεσολόγγι και στα Δυτικά Γεφύρια Αιτωλικού, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, της ΟΠΚΕ του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου και της ΟΕΠΤΑ του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου,
πέντε άτομα, διότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

Please follow and like us: