Οι Τούρκοι φτιάχνουν κλίμα πολέμου: «Η Ελλάδα θα μας επιτεθεί πρώτη και θα την καταστρέψουμε»

Αναλύσεις παράνοιας Τούρκων αποστράτων στην τηλεόραση.

Αρθρογράφος: Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

Όλους τους απόστρατους «συμβούλους» του Ερντογάν έχουν «ξεθάψει» οι Τούρκοι στην τηλεόραση για να πείσουν το τουρκικό κοινό ότι η Ελλάδα θέλει να επιτεθεί πρώτη στην Τουρκία και ότι θα το πληρώσει ακριβά καθώς θα χάσει μέρος των εδαφών της.

Έτσι ξεκίνησε η «παρέλαση» των αποστράτων προφανώς επιχειρώντας να δημιουργηθεί το κατάλληλο κλίμα στην τουρκική κοινωνία.

Διανύουμε μία περίοδο που μια ελληνοτουρκική κρίση δεν είναι διόλου απίθανο να συμβεί καθώς για να προχωρήσουν τα όποια ενεργειακά πρότζεκτ θα πρέπει να υπάρξει «ξεκαθάρισμα» στην Μεσόγειο που σημαίνει πως η Τουρκία θα πρέπει να πάψει να είναι «κακόβουλος» παράγοντας.

Οι Τούρκοι «ονειρεύονται» ελληνική επίθεση και ήττα της Ελλάδας

Ο απόστρατος αναλυτής Οζγκούρ Τορ είπε και τα εξής σχετικά με την συμφωνία της Ελλάδας με το Ισραήλ όπως αναφέρουν τα Τουρκικά Νέα.

«Σίγουρα είναι μια κίνηση ενάντια στην Τουρκία, αυτό μπορούμε να το πούμε . Δείτε όλη η λογική των εξοπλισμών της Ελλάδας όπως και η κατάσταση των πυραύλων της είναι πλήρως ενάντια στην Τουρκία

«Θα χάσουν εδάφη»

Εμείς πρέπει με μια ταχεία εξοπλιστική πολιτική και με τρόπο κατανοητό, να ενημερώσουμε ξεκάθαρα την Ελλάδα πώς σε περίπτωση που κάνει αυτή την επιχείρηση, θα καταρρεύσει εντελώς και μάλιστα θα της κοπεί κάποιο κομμάτι, είτε στα νησιά, είτε στην Δυτική Θράκη.»¨

 

«Οι Έλληνες Θα μας κάνουν αεροπορική έφοδο»

Λίγο αργότερα εμφανίστηκε να μιλά στο CNNTURK ως σχολιαστής ο απόστρατος της Αεροπορίας Ερντογάν Καρακούς όπως αποκάλυψαν τα Τουρκικά Νέα

Στο χρονικό σημείο 3:00 με 3:13 λέει τα εξής :

«Η Ελλάδα μόλις βρει την ευκαιρία θέλει να κάνει μία στρατιωτική επιχείρηση ενάντια στην Τουρκία. Θέλει να κάνει μια επιχείρηση με την μορφή εφόδου αεροπορικής δύναμης. Αυτό το λέω εδώ και 2-3 χρόνια»

Οι ΗΠΑ εγκαθίστανται στη δυτική Θράκη και φέρνουν τα Ρredator στην Αλεξανδρούπολη

Την ώρα που οι ΗΠΑ εγκαθιστούν στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης τα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα MQ-1 Predator, αναφέρεται πως αύξησαν τις συζητήσεις τους για να αυξήσουν τον αριθμό των βάσεων και στρατιωτών στη δυτική Θράκη.

Ελλάδα και ΗΠΑ εντείνουν τις συνομιλίες τους για την υπογραφή νέας πενταετούς στρατιωτικής συμφωνίας ενώ αναφέρεται πως οι ΗΠΑ ζήτησαν να εγκατασταθούν σε βάση που υπάγεται στο 4ο Σ.Σ στην Δυτική Θράκη.

Ενώ έχουν επιταχυνθεί οι διαπραγματεύσεις για την αύξηση του αριθμού των βάσεων των ΗΠΑ σε Δυτική Θράκη και Κρήτη, αναφέρεται πως η Ελλάδα ζήτησε περισσότερα όπλα από τις ΗΠΑ.

ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΗΠΑ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΝΕΑ ΠΕΝΤΑΕΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Την είδηση μετέδωσαν οι ιστοσελίδες evrosnews.gr.και birlikgazetesi.org πού εκδίδονται στην Δυτική Θράκη.

Ανακοινώθηκε πως οι ΗΠΑ επιθυμούν εκτός από τις υπάρχουσες βάσεις στην Ελλάδα να χρησιμοποιήσουν στρατιωτικές βάσεις του Σ.Ξ., της Αεροπορίας και του Ναυτικού, που βρίσκονται σε 23 περιοχές της Ελλάδας

Αναφέρεται πως ανάμεσα σε αυτές τις βάσεις, είναι και στρατόπεδα που υπάγονται στο 4 Σ.Σ. .

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως οι ΗΠΑ σχεδιάζουν τη μόνιμη εγκατάσταση στρατιωτών τους στο πεδίο βολής του 4 Σ.Σ στο Πετροχώρι της Ξάνθης.

Όπως δημοσίευσαν τα Τουρκικά Νέα ο Χακί Τζασίν-σύμβουλος ασφαλείας και εξωτερικής πολιτικής του Tούρκου προέδρου,  διεκδικεί την ελληνική πόλη της Αλεξανδρούπολης, λέει ότι ανήκει στην Τουρκία, δεσμεύεται να υπερισχύσει των ελληνικών όπλων στο Αιγαίο και των αμερικανικών δυνάμεων στη Συρία.

Στην εκπομπή του CNNTurk, λέει τα εξής:

“Όπως δηλώνεται στο όνομα (dede=παππούς, agac=δέντρο) οι παππούδες μας φύτεψαν δέντρα εκεί.

Όπως είπε ο φίλος μας, οι ΗΠΑ έδωσαν 1200 θωρακισμένα οχήματα στην Ελλάδα (για να χρησιμοποιηθούν στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης).

Μεταχειρισμένα οχήματα, αμερικάνικα σκουπίδια. Κάποια είναι καλά μόνο για ανταλλακτικά.

Αν η Ελλάδα στρατιωτικοποιεί τα νησιά και μας πυροβολεί με αυτά τα όπλα, αυτά θα γίνουν λάφυρά μας, όπως έγινε και στην Κύπρο.

Το ίδιο είπα και στους “καζανοκέφαλους” (ενν. τους Αμερικανούς). Τους είπα “Φέρνετε όπλα στο ΡΚΚ στα συριακά σύνορα. Αυτά τα όπλα θα είναι σύντομα δικά μας”.

Με αυτές τις εσφαλμένες μεθόδους, σχεδιασμένες για εκφοβισμό, είναι λάθος για τον Μπάιντεν να περικλείει την Τουρκία με την Κρήτη στο Αιγαίο, την Κύπρο και την Αλεξανδρούπολη.”

warnews247.gr
Please follow and like us: