-->

Οι Ευχαριστίες της Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσίου Σκι

Ολοκληρώθηκαν τα Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Ανδρών-Γυναικών και ΑΜΕΑ – Οι Ευχαριστίες της Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας.

Με την αποχώρηση και της τελευταίας αποστολής σήμερα (Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021) η διοργάνωση των Πανευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων Ανδρών – Γυναικών και ΑΜΕΑ ανήκει πλέον στην ιστορία.

Η Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσίου Σκι κ. Χριστιάννα Μάμαλη τόνισε ότι: «Δέχθηκα συγχαρητήρια από όλες τις αποστολές και αυτό βάζει τα θεμέλια για την ανάπτυξη του τουριστικού αθλητισμού στον τόπο μας» και συνέχισε λέγοντας ότι: «Εάν δεν είχα στο πλευρό μου τους μεγάλους δωρητές,  την κ. Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη και τον κ. Θεόδωρο Αγγελόπουλο, την τοπική Αυτοδιοίκηση (Δήμο Αγρινίου και Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας) καθώς και τους ιδιώτες χορηγούς δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη διοργάνωση στη Λίμνη Στράτου, στο Αγρίνιο. Τους ευχαριστώ όλους θερμά και ελπίζω πολύ σύντομα να τα ξαναπούμε στη συγκεκριμένη περιοχή με την πραγματοποίηση και άλλων αντίστοιχων κορυφαίων διοργανώσεων».

Please follow and like us: