Οι δηλώσεις του Νάσου Γκρέκα μετά τον αγώνα με το Γ.Σ. Ελίμειας

Ήταν ένα κομβικό παιχνίδι για ‘μας γιατί μετά από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα χωρίς καλές εμφανίσεις, η ομάδα έπρεπε να επιστρέψει στις νίκες.

GKREKAS-150x190

 

Καταφέραμε μέσα από την άμυνά μας να κρατήσουμε χαμηλά τους αντιπάλους και αυτό αποτέλεσε “κλειδί” για τη νίκη.

Είναι μια νίκη σημαντική για τη συνέχεια του πρωταθλήματος γιατί η ομάδα χρειαζόταν μία “επανεκκίνηση” για να ξαναμπεί στο στόχο που υπάρχει από την αρχή του πρωταθλήματος.

Για το τι άλλαξε : Στις λίγες προπονήσεις που κάναμε με τον νέο μας προπονητή δουλέψαμε κυρίως στο αμυντικό κομμάτι, γιατί ξέραμε ότι η άμυνα θα φέρει τη νίκη. Καταφέραμε να ανταποκριθούμε αρκετά καλά σε αυτά που μας έδειξε ο κόουτς και έτσι φτάσαμε στη νίκη.

Για την προσωπική σου απόδοση : Δεν θέλω να σταθώ προσωπικά θα πω όμως ότι συνέβησαν αρκετά πράγματα και ήταν δύσκολο για όλους μας. Δώσαμε τα πάντα για τη νίκη αλλά έχουμε ακόμη πολύ δρόμο και πολλά πράγματα να κάνουμε για να αντεπεξέλθουμε στους στόχους της ομάδας μας.

Για το τι είπε ο Γιάννης Διαμαντάκος στα αποδυτήρια μετά τη λήξη : Μας είπε ότι ήταν μία νίκη που έπρεπε να γίνει για την ψυχολογία της ομάδας. Για να ανακάμψουμε και να βρεθούμε στους στόχους μας. Όμως τόνισε ότι μας περιμένει πολλή δουλειά για να ανατρέψουμε την κατάσταση.