Οι αυτοδιοικητικές εκλογές τέλειωσαν . . .

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές τέλειωσαν, ήρθε η ώρα μέσα από την προσωπική μου αποτίμηση να ευχαριστήσω όλους όσους με τίμησαν με την ψήφο τους μέσα από την καρδιά μου και να τολμήσω να κοιτάξω στα μάτια κάθε ένα από εσάς ξεχωριστά για την πολύτιμη και καθαρή στήριξη σας.

Μια επιλογή σας για την όποια είμαι βέβαιη  ότι στηρίχθηκε καθαρά στην αμοιβαία εκτίμηση και εμπιστοσύνη που έχουμε κτίση τα τελευταία χρόνια που γνωριζόμαστε κάθε μέρα. Θα ήθελα όμως να ευχαριστήσω ακόμα και αυτούς που δεν ήμουν η επιλογή τους στην κάλπη, αλλά έδειξαν έμπρακτα την εκτίμηση τους προς το πρόσωπο μου.

Είμαι πεπεισμένη πως με όλους όσους επέλεξαν τον συνδυασμό μας, χωρίς κανένα φόβο και χωρίς κανέναν επηρεασμό άσχετα με τον υποψήφιο που ψήφισαν, πως  νιώθουμε την ίδια αγάπη γι αυτό τον τόπο, πως θέλουμε άμεση και ριζική αλλαγή και πως δεν είμαστε κολλημένοι σε παλιά προτεκτοράτα. Είμαστε η πλειοψηφία αυτών που στηρίξαμε τον Δήμαρχο μας Γιώργο Παπαναστασίου και πρεσβεύουμε αυτά που και εκείνος θέλει για το καλό του Δήμου μας.

Θα κρατήσω την υπόσχεση που σας είχα πει πριν τις εκλογές και θα συνεχίσω με την ίδια ζέση  και την ίδια αυταπάρνηση τον αγώνα μου για την Πολιτιστική και Τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας σε αγαστή συνεργασία μαζί σας, με τους συνεργάτες μου και τον Δήμαρχο μας.

Κλείνοντας δηλώνω υπερήφανη για τον τίμιο και καθαρό αγώνα μου αλλά και για όλους όσους ήρθαμε κοντά σ αυτές τις εκλογές και κοιταχτήκαμε με καθαρή ματιά.

 

Βίκυ Αγγέλη

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

«Αγριωνίς Γαία»