Ξεκινούν τα εργαστήρια τέχνης στο «ΙΘΑΚΕΣ»

To Κέντρο Εικαστικής Παρέμβασης «ΙΘΑΚΕΣ» του Κέντρου Πρόληψης «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» & του Δήμου Αγρινίου,  θα υλοποιήσει από την 1η Φεβρουαρίου του 2020 εργαστήρια για παιδιά, προ-εφήβους, εφήβους & ενήλικες.

Τα εργαστήρια θα είναι δίωρης διάρκειας σε εβδομαδιαία βάση. Η λήξη τους  θα είναι στις 15 Ιουνίου και θα συνεχιστούν με νέες ομάδες από τον Οκτώβρη του 2020.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΙΘΑΚΕΣ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 105

ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

ΑΙΤΗΣΗ 11-17 ΕΤΩΝ

ΑΙΤΗΣΗ 4-10 ΕΤΩΝ

Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ. Τα εργαστήρια θα υλοποιούνται από εξειδικευμένους, έμπειρους εξωτερικούς συνεργάτες αντίστοιχης ειδικότητας υπό την εποπτεία κοινωνικού επιστήμονα.

Όσον αφορά στους ανηλίκους, οι γονείς – κηδεμόνες αφήνουν τα παιδιά τους στο Κέντρο και η αποκλειστική ευθύνη ανήκει στο προσωπικό της Δομής μέχρι το τέλος του εργαστηρίου.

Αιτήσεις μπορείτε να αποστέλλετε ΜΟΝΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ www.kp-odysseas.gr συμπληρώνοντας την αντίστοιχη ανά ηλικιακή ομάδα αίτηση και την ΥΔ                            (αν πρόκειται για ανήλικο τέκνο) και την υποβάλλετε στο odysse@agr.forthnet.gr

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: 25/11/2019 – 15/01/2020

Καμία εκπρόθεσμη αίτηση δεν θα γίνει δεκτή.

Κατόπιν παρέλευσης της καταληκτικής ημερομηνίας θα ενημερωθείτε για συνάντηση, ώστε να προγραμματιστεί η σταθερή ημέρα και ώρα του εργαστηρίου.

Ακολουθούν τα κάτωθι εργαστήρια :

εργαστήρι μουσικοκινητικής  (4 -10 ετών)βίωμα  σώμα  κίνηση   μουσική  μετρική  λόγος  χώρος.

 εργαστήρι παραμυθιού  (4 -10 ετών)μοτίβα  παραλλαγές  αρχετυπικά σύμβολα τεχνικές αφήγησης ιστορία εκφραστικά μέσα φωνή σώμα τρόπος & τόπος συνάντησης.

 εργαστήρι εικαστικών (4 -10 ετών) έμπνευση εξοικείωση  σκέψη σύνθεση εμπλουτισμός ιστορία τέχνης.

 εργαστήρι θεάτρου(παιδιά-έφηβοι–ενήλικες)ρόλοι μοίρασμα δράμα αυτοσχεδιασμός επικοινωνία απελευθέρωση  

 εργαστήρι φωτογραφίας   (προέφηβοι – έφηβοι – ενήλικες) πειραματισμός  οπτική αντίληψη  κριτικό  βλέμμα αίσθηση δημιουργία  ενθάρρυνση

εργαστήρι δημιουργικής γραφής(προέφηβοι – έφηβοι – ενήλικες)αναπαράσταση επαναδημιουργία πραγματικότητα επινόηση πρωτοτυπία πλοκή αλλαγή αναπλαισίωση γοητεία

 εργαστήρι χαρακτικής (προέφηβοι – έφηβοι) πολυμορφία καινοτομία έρευνα σχεδιασμός χάραξη επεξεργασία πειραματισμός εκτύπωση βαθυτυπία  ξυλογραφία  μεταξοτυπία  λιθογραφία.

εργαστήρι doodlinggraffiti & street art ξεναγήσεων (προέφηβοι – έφηβοι)μήνυμα  έκφραση αυθορμητισμός συναίσθημα χρώμα τέχνη

Please follow and like us: