Ξεκινά η κατασκευή πεζοδρομίων και δίκτυο αποχέτευσης όμβριων

Ξεκινά κατασκευή πεζοδρομίων και δίκτυο αποχέτευσης όμβριων Ε.Ο. Μυρτιάς – Αγίου Ηλία στην Π.Ε. Ηλείας.

αποχετευση

Υπεγράφη από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας Γιώργο Γεωργιόπουλο με τον ανάδοχο η σύμβαση για το έργο της «Κατασκευής Πεζοδρομίων και του Δικτύου Αποχέτευσης Όμβριων στην Επαρχιακή Οδό Μυρτιάς Αγίου Ηλία».

Το έργο είναι προϋπολογισμού 80.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το επενδυτικό πρόγραμμα της Π.Ε. Ηλείας/ΠΔΕ έτους 2015.

«Είμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας ως Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και προσπαθούμε να προχωρούμε γρήγορα και να κατασκευάζουμε έργα που θα συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, αλλά και στην αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής, λαμβάνοντας υπόψιν πάντα και την προστασία του περιβάλλοντος», τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Γ. Γεωργιόπουλος.

Συγκεκριμένα με τη σύμβαση, θα γίνουν εργασίες για την κατασκευή του σωληνωτού Φ60 στην αριστερή πλευρά του δρόμου έξω από το νεκροταφείο σε μήκος 210 μέτρων για την απορροή των όμβριων υδάτων σε αποδέκτη, β) την κατασκευή πεζοδρομίου πριν τη σιδηροδρομική γραμμή και γ) την κατασκευή σωληνωτού Φ40 σε μήκος 40 μέτρων σε τάφρο κάθετα στο δρόμο και παράλληλα της σιδηροδρομικής γραμμής.

Please follow and like us:

Τα σχόλια είναι κλειστά.