Ξεκίνησε το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών Αγρινίου (φωτορεπορτάζ-βίντεο)

Ξεκίνησε σήμερα Παρασκευή 20 Οκτωβρίου το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών Αγρινίου – Agrinio International Choir Festival, στο Παπαστράτειο Μέγαρο, και θα ολοκληρωθεί αύριο Σάββατο 21 Οκτωβρίου κάνοντας το Αγρίνιο επίκεντρο της χορωδιακής μουσικής.

Το φεστιβάλ ξεκίνησε παρουσία του Δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου, της Περιφερειακής Συμβούλου Αμαλίας Βούλγαρη με αρμοδιότητες σε θέματα κοινωνικής πολιτικής της ΠΔΕ, του Μορφωτικού Ακολούθου της Πρεσβείας της Κύπρου και εκπρόσωπου του Πρέσβη Λουκά Ξενοφώντος, αντιδημάρχων και πλήθος κόσμου. Τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Υπουργείου Τουρισμού, του Δήμου Αγρινίου και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος με Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής  και καλλιτεχνική Διευθύντρια την κ. Χρυσούλα Τασολάμπρου.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών Αγρινίου, με αίσθημα αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο και τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, στη φετινή διοργάνωση στηρίζει το Ειδικό Κέντρο – Εργαστήρι Παναγία Ελεούσα.

Παρουσιαστής και για αυτή την φορά είναι ο κ. Αλέξης Κωστάλας. Κατά την διάρκεια του φεστιβάλ έγιναν και απονομές με αναμνηστικές πλακέτες του 4ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορωδιών Αγρινίου.

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο από την πρώτη ημέρα του Φεστιβάλ.

 

Please follow and like us: