-->

Ξανά προβλήματα και σκοτάδια στον ηλεκτροφωτισμό στη σήραγγα Αγίου Ηλία Αιτ/νίας (φωτό-βίντεο)

Δεν κράτησε για πολύ από ότι φαίνεται η πλήρης αποκατάσταση του ηλεκτροφωτισμού στη σήραγγα Αγίου Ηλία Αιτωλοακαρνανίας και των εγκαταστάσεων στο κτίριο εξυπηρέτησης στα οποία προχώρησε η Διεύθυνση Έργων Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας αποκαθιστώντας τα εκτεταμένα προβλήματα που είχαν σημειωθεί από το 2019 έπειτα από κλοπές καλωδίων και πρόσκληση φθορών.

 

Η πλήρης αποκατάσταση έγινε πολύ πρόσφατα την 27η Μαϊου και η φωταγώγηση έγινε την 28η Μαϊου παρουσία Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη, Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων Θανάση Μαυρομμάτη, συνοδευόμενοι από τον Εκτελεστικό Γραμματέα ΠΔΕ Γιώργο Σύρμο και υπηρεσιακά στελέχη, αφού πιστοποίησαν την αποπεράτωση του έργου.

Ένα έργο που βελτίωσε σημαντικά την οδική ασφάλεια στο συγκεκριμένο σημείο αλλά μόλις για μια εβδομάδα, σε πλήρη λειτουργία, μιας και ένα μεγάλο τμήμα της σήραγγας Αγίου Ηλία και συγκεκριμένα το μεσαίο κομμάτι είναι εκτός λειτουργίας από το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιούνη.

Κατά το πέρασμά μας χρειάστηκε να ανάψουμε την πιο υψηλή σκάλα στα φώτα μας για να μπορέσουμε να έχουμε το όποιο φως στο βίντεο και για όσο δεν υπήρχε όχημα στο αντίθετο ρεύμα. Το σκοτάδι ξαφνικά στο μέσον της σήραγγας είναι καθολικό και ο κίνδυνος μεγάλος.

Χρίζει άμεσης επισκευής και ίσως και φύλαξης σε περίπτωση που αποδειχθεί πως και αυτή την φορά είναι αποτέλεσμα δολιοφθορών.

 

 

 

 

 

 

Please follow and like us: