Ντίνα Κατσαρή σε ετεροδημότες: «Η Αιτωλοακαρνανία μετρά μόνο συνεχείς απώλειες, η δράση και ο αγώνας μονόδρομος»

Στους ετεροδημότες της Αιτωλοακαρνανίας στην Αττική μίλησε η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ντίνα Κατσαρή, το απόγευμα της 15ης Μαΐου, στην κατάμεστη αίθουσα του The Golden Age Hotel, στο κέντρο της Αθήνας.

Λίγο πριν τις κάλπες της 21ης Μαΐου στάθηκε στην ανάγκη για κοινή δράση προς επίλυση των ζητημάτων της Αιτωλοακαρνανίας  κι επίτευξη των διεκδικήσεων εκείνων που θα αποτελέσουν εφαλτήριο για το μέλλον του τόπου, όπως τη σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό, την απόκτηση Πανεπιστημιακών Τμημάτων υψηλής ζήτησης και τον άξονα Πλατυγιάλι-Αστακός-Αγρίνιο-Καρπενήσι-Λαμία, μεταξύ άλλων.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Οι περισσότεροι από εσάς επενδύσατε το υστέρημα των κόπων μιας ζωής στην πάτρια γη. Και πολλοί ξοδέψατε το περίσσευμα του χρόνου σας και της προσωπικής σας ζωής εργαζόμενοι για το πολιτιστικό κίνημα της Αιτωλοακαρνανίας, αναδεικνύοντας τον πολιτιστικό πλούτο του τόπου μας Πανελλαδικά.

Όμως η πατρίδα μας χειμάζεται. Η προεκλογική μου εκστρατεία στην Αιτωλοακαρνανία, με γέμισε θλίψη, απογοήτευση και τεράστια αγωνία για το μέλλον της. Η Αιτωλοακαρνανία, ο νομός μας, βιώνει με τρομακτικό τρόπο τα αποτελέσματα μιας Κεντρικής Πολιτικής κοντόφθαλμης, υδροκεφαλικής και απίστευτα ανερμάτιστης και αντιαναπτυξιακής.

Είναι απαραίτητο όσο ποτέ τα ζητήματα της Αιτωλοακαρνανίας να είναι πέρα και έξω από τα κομματικά όρια και τις προσωπικές στρατηγικές. Να προσπαθήσουμε για την από κοινού δράση και στόχευση, τον κοινό αγώνα για την επίλυση των χρονιζόντων προβλημάτων του τόπου μας.

Η Αιτωλοακαρνανία μετράει ΜΟΝΟ συνεχείς απώλειες. Η δράση και ο αγώνας είναι πλέον μονόδρομος».