ΝΕ ΠΑΣΟΚ Αιτ/νίας: Σε κλίμα αισιοδοξίας και αγωνιστικής ετοιμότητας η συνεδρίαση διευρυμένης νομαρχιακής που πραγματοποιήθηκε

Σε κλίμα αισιοδοξίας και αγωνιστικής ετοιμότητας συνεδρίασε την Κυριακή 31 Μαρτίου στο Αγρίνιο η διευρυμένη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής; Αιτ/νίας.

Αντικείμενο της συνεδρίασης ήταν ο πολιτικός και οργανωτικός ςσχεδιασμός του κόμματος στην Αιτωλοακαρνανία εν όψει των Ευρωεκλογών που θα πραγματοποιηθούν στις 8 Ιουνίου 2024.

Κοινή συνισταμένη των τοποθετήσεων αλλά και του διαλόγου που αναπτύχθηκε από όλους τους παριστάμενους στην συνέχεια, ήταν παρεμβατικές και ουσιαστικές πολιτικές του κινήματος που αφορούν την κοινωνία και τις εκφράσεις της..

Ωστόσο, ειδική αναφορά έγινε και στις παρεμβάσεις και πολιτικές των στελεχών του σε ευρωπαϊκό επίπεδο διαχρονικά, αλλά καο πως αυτές θα εξελιχθούν μελλοντικά.

Στη συνέχεια υπήρξε ενας οργανωτικός σχεδιασμός σε επίπεδο Δήμων με τη συγκρότηση ΔημοτικώνΕπιτροπών Εκλογικού Αγώνα προκειμένου να επιτευχθεί η καθολική συμμετοχή των στελεχών του κινήματος στις εκλογικές διαδικασίες.

Στη συνεδρίαση πέραν του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Γιώργου Ζήσιμου, συμμετείχαν η Βουλευτής του Νομού Χριστίνα Σταρακά, ο πρώην Βουλευτής Γιάννης Βαϊνάς, μέλη της ΚΠΕ, Συνδικαλιστικά και Αυτοδιοικητικά στελέχη, μέλη κομματικών οργανώσεων κλπ