Νεότερα για το “Επιχειρηματικό Χωριό”

Με χορηγό επικοινωνίας το agrinioreport.com ξεκινάει τις εργασίες του την Παρασκευή 24 Απριλίου το “Επιχειρηματικό Χωριό” στο Πάρκο Αγρινίου όπου και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 26 Απριλίου.
αγροτικά προιόντα
Τα εγκαίνια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 24 Απριλίου στις 20:00 από την Αντιπεριφερειάρχη Αιτ/νιας κ. Χριστίνα Σταρακά ενώ στην συνέχεια θα διοργανωθεί η κεντρική συνεδρία του τριημέρου με θέμα : “Οι οδικοί άξονες του Νομού Αιτωλοακαρνανίας. Σύνδεση Δυτικής και Στερεάς Ελλάδος”,  με ομιλητές τους κ. κ. Χριστίνα Σταρακά Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας, Χρήστο Βασιλάκο τ. Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας Υπουργείου Παιδείας, Νίκου Σουλιώτη Δημάρχου Καρπενησίου, Γιώργου Καπετζώνη Δημάρχου Δωρίδος και με  συντονιστή τον Γιάννη Βασιλακόπουλο Αρχισυντάκτη της Εφημερίδας “ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ”.

Χαιρετισμό θα κάνουν οι δήμαρχοι της Αιτωλοακαρνανίας καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του “Επιχειρηματικού Χωριού” περιλαμβάνει άλλες 12 συνεδρίες με θεματολογία της τρέχουσας επικαιρότητας και την συμμετοχή καταξιωμένων ομιλητών από όλους τους χώρους δραστηριότητας.
Σημαντικό κομμάτι της διοργάνωσης είναι η έκθεση τοπικών προϊόντων και επιχειρήσεων με  περισσότερες από 50 συμμετοχές ενώ ξεχωριστό κομμάτι θα είναι οι παρουσίες από την Ευρυτανία ( ξενοδοχειακές μονάδες, τυροκομεία, μονάδες κρέατος, μονάδες εστίασης κτλ ) , από την Αχαϊα ( εξαγωγικές εταιρείες εμφιάλωσης νερού, λαδιού ), από την Κυλλήνη ( μονάδες τουριστικού ενδιαφέροντος ) , από την Άρτα ( εμπορικές επιχειρήσεις και οινοποιεία ) αλλά και από την Αιτωλοακαρνανία με τα Μανιτάρια Ορεινής Τριχωνίδος, την Ομάδα Παραγωγής Σαλιγκαριών, με γνωστή εταιρεία αυγοτάραχου, με επιχειρήσεις λαδιού και ελιάς, τυροκομεία, μονάδες κρέατος, οινοποιεία, αγροτικούς συνεταιρισμούς και πολλές εμπορικές επιχειρήσεις από όλο το φάσμα δραστηριοτήτων.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη και οι ώρες λειτουργίας από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.