«Ναι στην καθαριότητα αλλά με τοποθετήσεις κάδων σε σωστά σημεία». . .(φωτό)

. . .μας λένε κάτοικοι του Αγίου Χριστοφόρου(Παλαιού) Αγρινίου και αντιδρούν έντονα με την τοποθέτηση κάδου στην αρχή του δασυλλίου πολύ κοντά στη βρύση.

4

«Ναι στην καθαριότητα, αλλά δείτε και εσείς. . . από τόσο χώρο που έχουμε, για να μπει ο κάδος ώστε να κρατάμε καθαρό τούτο το αγαπημένο μας κομμάτι, που τον έχουν βάλει !!!» μας λένε κάτοικοι της περιοχής Αγίου Χριστοφόρου (Παλαιού) φανερά εκνευρισμένοι.

1

«Δεν ενοχλεί κανέναν τελικά;» τονίζουν με ιδιαίτερη έμφαση. «Δεν σκέφθηκαν οι υπεύθυνοι και δεν είδαν πόσο απαίσια εικόνα είναι αυτή με τα απορρίμματα πρώτο πλάνο και μάλιστα λίγο πιο μπροστά από την βρύση και το παγκάκι;

Σας καλούμε να καθήσετε. . .να πάρετε βαθιές ανάσες και να σκεφθείτε πως αυτό που βλέπετε είναι πλέον κομμάτι της αρχής του δασυλλίου μας. . .!!!

Είναι ντροπή μας, ο κάδος πρέπει να φύγει, τα σκουπίδια και τα μπάζα που ρίχνουν κάποιοι βγαίνουν εκτός αυτού και διασκορπίζονται στον χώρο. Πρέπει να τοποθετηθεί αλλού, ας τον πάρουν άμεσα πριν δημιουργηθούν περισσότερα προβλήματα» μας είπαν οι κάτοικοι.

Ας το επανεξετάσουν οι υπεύθυνοι αυτό το αίτημα των κατοίκων, ας δώσουν λίγη προσοχή και ας βρεθεί μια εναλλακτική λύση χωρίς προβλήματα και αντιδράσεις.

Ακολουθούν οι εικόνες:

5 1 2 3 4