Νίκος Ανδρουλάκης από Αγρίνιο: «Η φωνή του λαού είναι η Δημοκρατική Παράταξη» (φωτό-βίντεο)

«Αφήνουμε πίσω όλους όσους μας πλήγωσαν – Θα πρέπει να κινηθούμε θεσμικά σε σχέση με την Δημοκρατία μας και τις αρχές μας.»

44

Στην Αιτ/νία βρέθηκε χθες ο Νίκος Ανδρουλάκης λίγο πριν τις κάλπες της Κυριακής  12 Νοεμβρίου.

23

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από κόσμο και κυρίως από νέους, ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Ελιάς μίλησε σε συγκέντρωση στην πόλη του Αγρινίου στο Παπαστράτειο Μέγαρο.

Ο κ.Ανδρουλάκης με την έναρξη της ομιλίας του εστίασε στην πορεία της προοδευτικής παράταξης μέσα στον χρόνο, στα θετικά και στα αρνητικά που σημειώθηκαν.

Μίλησε για τα στελέχη που στα δύσκολα επέλεξαν να φτιάχνουν πολιτικές προίκες και να τις συνεχίζουν μέσα από άλλες του επιλογές, να μπαίνουν σε σκάνδαλα και να «κρύβουν από όλους εσάς την αλήθεια που με ανιδιοτέλεια προσπαθείτε για την παλιά παράταξη» τόνισε χαρακτηριστικά.

Μίλησε για την αναδημιουγεία της παράταξης για την αναγκαιότητα ενός ισχυρού εναλλακτικού σχεδίου, μια προσπάθεια που πρέπει να γίνει από όλους χωρίς τα πολιτικά τζάκια, τα μιντιακά συμφέροντα. «Πρέπει να καταλάβουμε πως δεν υπάρχει άλλη επιλογή, η φωνή του λαού είναι η Δημοκρατική Παράταξη.»

Στην συνέχεια κατά την ομιλία του ανέλυσε όλες τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στους παρακάτω τομείς:

α)Κόκκινα δάνεια και τις συνέπειες αυτών καθώς και τι πρέπει να γίνει ώστε να μην κινδυνεύουν οι συνεπείς πριν την κρίση πολίτες το ίδιο με όλους αυτούς που προσπαθούν να επωφεληθούν.

β)Φόροι , η αντιμετώπισή τους με προοδευτική φορολόγηση όπως γίνεται σε όλα τα ευρωπαϊκά κράτη

γ)Ασφαλιστικό, αλλαγές άμεσα για να μπορέσουν και οι νέοι να πάρουν σύνταξη χωρίς να κινδυνεύουν

δ)Δημογραφικό, 8 εκατομμύρια οι Έλληνες το 1960 και το 2060 σύμφωνα με στατιστικά πάλι 8 εκατομμύρια θα είναι ο πληθυσμός της χώρας μας. Όχι τεκμήριο το παιδί, μόνιμη άδεια στις αναπληρώτριες δασκάλες που θα εγκυμονούν.

Ο κ Ανδρουλάκης έδωσε ιδιαίτερη έμφαση κατά την ομιλία του στο ότι «δεν πρέπει μόνο να σταθούμε στην οικονομία, η εθνική ανάταξη θα πρέπει να έρθει μέσα από τις αλλαγές στο δημογραφικό.»

Θα πρέπει να κινηθούμε θεσμικά σε σχέση με την Δημοκρατία μας και τις αρχές μας» είπε χαρακτηριστικά ενώ αναφέρθηκε και στην αναθεώρηση του Συντάγματος, τον αγροτικό τομέα και γενικότερα για όλα αυτά που μέσα από τις συστηματικές αλλαγές προς όφελος των πολιτών θα δώσουν μια νέα πνοή στον τόπο και αισιοδοξία για το μέλλον.

Aξίζει να σημειώσουμε πως πριν ο Νίκος Ανδρουλάκης ανέβει στο βήμα, παρουσιάστηκε ένα ολιγόλεπτο βίντεο με του συναδέλφους του από την ευρωβουλή να μιλούν και να εκφράζουν την προσωπική τους άποψη για τον Νίκο Ανδρουλάκη.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 41 39 40 42 43 44 45 46 48 49 50