Νέες προσλήψεις πραγματοποιεί η Γενική Διεύθυνση Ενημέρωσης της ΕΡΤ Α.Ε.

Η κατανομή για τις θέσεις εργασίας αφορά προσωπικό με συμβάσεις μίσθωσης έργου σε δελτία ειδήσεων, εκπομπών, και σε Περιφερειακούς Σταθμούς της ΕΡΤ.

Η κατανομή των προσλήψεων:
 1. Για το έργο της παραγωγής των δελτίων ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών (προγραμματισμένων ή έκτακτων) του ertnews, η ΕΡΤ Α.Ε. προτίθεται να αναθέσει σύμβαση μίσθωσης έργου σε ένα βοηθό Δ/ντή Παραγωγής.
 2. Για ελεύθερο ρεπορτάζ, στις ενημερωτικές εκπομπές (προγραμματισμένες ή έκτακτες), καθώς και στα κεντρικά δελτία ειδήσεων (προγραμματισμένα ή έκτακτα), η ΕΡΤ Α.Ε. προτίθεται να αναθέσει σύμβαση μίσθωσης έργου σε ένα Δημοσιογράφο.
 3. Για το έργο της αρχισυνταξίας του Γραφείου Ρεπορτάζ, η ΕΡΤ Α.Ε. προτίθεται να αναθέσει σύμβαση μίσθωσης έργου σε ένα Δημοσιογράφο.
 4. Για όλα τα κεντρικά δελτίων ειδήσεων τηλεόρασης (προγραμματισμένα ή έκτακτα), η ΕΡΤ Α.Ε. προτίθεται να αναθέσει σύμβαση μίσθωσης έργου σε ένα Δημοσιογράφο – Αρχιστυντάκτη.
 5. Για τη δημιουργία και δημοσίευση οπτικοακουστικού υλικού, καθώς και τον εμπλουτισμό του περιεχομένου του ιστοτόπου της ΕΡΤ ΑΕ, η ΕΡΤ Α.Ε. προτίθεται να αναθέσει, σύμφωνα με το proson, σύμβαση μίσθωσης έργου σε ένα Δημοσιογράφο (Multi media editor).
 6. Για την παραγωγή των ενημερωτικών τηλεοπτικών εκπομπών (προγραμματισμένων ή εκτάκτων) και την παραγωγή κεντρικών δελτίων ειδήσεων (προγραμματισμένων ή εκτάκτων), η ΕΡΤ Α.Ε. προτίθεται να αναθέσει σύμβαση μίσθωσης έργου σε έναν Βοηθό Σκηνοθέτη.
 7. Για την παραγωγή ραδιοτηλεοπτικού περιεχομένου από τους τοπικούς σταθμούς, η ΕΡΤ Α.Ε. προτίθεται να αναθέσει συμβάσεις μίσθωσης έργου σε τρεις Τεχνικούς – Εικονολήπτες, ειδικότερα:
  • Ένα Τεχνικό – Εικονολήπτη για τον Περιφερειακό Σταθμό Λάρισας.
  • Ένα Τεχνικό – Εικονολήπτη για τον Περιφερειακό Σταθμό Κοζάνης.
  • Ένα Τεχνικό – Εικονολήπτη για τον Περιφερειακό Σταθμό Κομοτηνής.
 8. Για το έργο της ηχοληψίας σε ζωντανές και μη ραδιοφωνικές παραγωγές, ηχογράφηση και επεξεργασία ήχων και παραγωγών των εκπεμπόμενων ραδιοφωνικών προγραμμάτων από τον τοπικό σταθμό η ΕΡΤ Α.Ε. προτίθεται να αναθέσει την εξής σύμβαση μίσθωσης έργου σε:
  • Ένα Τεχνικό – Ηχολήπτη για τον Περιφερειακό Σταθμό Πύργου.

Οι ανωτέρω συμβάσεις μίσθωσης έργου θα έχουν διάρκεια από την υπογραφή τους, έως 31 Δεκεμβρίου 2023, με δικαίωμα παράτασης.

Το έργο θα παραδίδεται στην Αττική (στα γραφεία της ΕΡΤ Α.Ε. στην Αθήνα ή την Αγία Παρασκευή.

Για να διαβάσετε αναλυτικά την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος πατήστε εδώ. 

 

 

workenter.gr

 

 

 

 

 

 

 

Το agrinioreport.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.