Νέα μηχανήματα στον τομέα Πρασίνου-«Αυξημένες οι ανάγκες» τονίζει ο αντιδήμαρχος Σπ.Αδάμης

Νέος μηχανολογικός εξοπλισμός έφτασε σήμερα το πρωί στα χέρια των υπευθύνων αλλά και των υπαλλήλων του Τομέα Πρασίνου ώστε να μπορέσουν να καλυφθούν οι ανάγκες που συνεχώς προκύπτουν στον Δήμο Αγρινίου.

Το agrinioreport.com επικοινώνησε με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Σπύρο Αδάμη ο οποίος χαρακτηριστικά τόνισε: «Οι ανάγκες ανανέωσης του μηχανολογικού εξοπλισμού ήταν επιτακτικές. Αυτές μας οδήγησαν να αγοράσουμε καινούργια μηχανήματα για την φροντίδα του πρασίνου ώστε να καλύψουμε τις αυξημένες απαιτήσεις που προκύπτουν στις περιφερειακές ενότητες του Δήμου Αγρινίου, στα γήπεδα και το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο. Προσπαθούμε και θέλουμε την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων, όμως ο δήμος μας είναι μεγάλος όπως όλοι γνωρίζουμε και οι ανάγκες του αυξημένες. Μέλημά μας η συνεχής βελτίωση του τομέα του Πρασίνου και φυσικά η περιποίηση αυτού.»

Έτσι τώρα στην διάθεση των υπαλλήλων τίθωνται όπως βλέπετε και στις φωτό τρία διαφορετικά ήδη μηχανημάτων αποψίλωσης και κουρέματος χόρτου, για την καλύτερη περιποίηση του πρασίνου και την καθαριότητα των χορταριασμένων σημείων εντός και εκτός πόλης Αγρινίου.