Νέα «κυβίστηση» Ν.Καπραβέλου: «O εμβολιασμένος κινδυνεύει να νοσηλευτεί σε κρίσιμη κατάσταση – Διασπείρει και τον ιό»

«Εάν δεν εμβολιαστεί το 90% των πολιτών δεν θα υπάρξει ελευθερία».

Συνεχίζονται οι «κυβιστήσεις» από τον διευθυντή ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, Ν.Καπραβέλου, καθώς υποστήριξε τώρα ότι και οι εμβολιασμένοι κινδυνεύουν να οδηγηθούν σε νοσοκομείο και μάλιστα και σε κρίσιμη κατάσταση. 

Ο Ν.Καπραβέλος μιλώντας στο «Κόντρα» εξέφρασε την αντίθεση του στις λεγόμενες «ελευθερίες» στους εμβολιασμένους και τόνισε ότι «δυστυχώς αποδείχθηκε πως και ο εμβολιασμένος μπορεί να κινδυνεύσει, έχει κατά 60% μεγαλύτερη προστασία από τον ανεμβολίαστο, όμως και ο εμβολιασμένος κινδυνεύει να οδηγηθεί σε νοσοκομείο και σε κρίσιμη κατάσταση».

Κάτι το οποίο βεβαίως είναι γνωστό, όμως ο ίδιος προ λίγων μηνών και συγκεκριμένα στα τέλη Ιουνίου μιλώντας στο ΟΡΕΝ υποστήριζε ότι όσοι μπήκαν στις ΜΕΘ ήταν ανεμβολίαστοι και συνέχιζε λέγοντας «ο εμβολιασμένος δεν κινδυνεύει. «Ο ανεμβολίαστος μπορεί να χάσει τη ζωή του. Μην περιμένουν άλλο».

Βέβαια ο Ν.Καπραβέλος και αρκετοί ακόμα «ειδικοί» νομίζουν πως οι πολίτες δεν έχουν μνήμη και δεν θυμούνται τα όσα έλεγαν τόσο καιρό.

Ο Ν.Καπραβέλος από εκεί και πέρα ανακοίνωσε ότι το τείχος ανοσίας κτίζεται μόνο εάν φτάσουμε το 90% σε εμβολιασμένος. «Δεν υπάρχει ελευθερία εάν δεν εμβολιαστούμε όλοι κατά 90%. Ο εμβολιασμένος είναι επιρρεπής στην μόλυνση με την μετάλλαξη Δέλτα, είναι και αυτός ευάλωτος και μολύνεται. Σας θυμίζω ότι 30-40 από τους διασωληνωμένους είναι εμβολιασμένοι. Επομένως δεν μπορούμε να μιλάμε για μεγάλο βαθμό ελευθερίας, η ελευθερία θα επιτευχθεί από τη στιγμή που οι εμβολιασμένοι και οι νοσήσαντες υπερβούν το 90%, αλλιώς όλοι μας συμβάλουμε στη διασπορά της νόσου και τις μεταλλάξεις», είπε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για το εάν οι εμβολιασμένοι μπορούν να διασπείρουν τον ιό είπε: «Ο εμβολιασμένος αποτελεί έναν ασθενές κρίκο της διασποράς, που μπορεί να μεταδώσει τον ιό στους ανεμβολίαστους, επομένως αυτή τη στιγμή που πιέζεται τόσο πολύ το ΕΣΥ και βλέπετε τον αριθμό θανάτων να μην μπορεί να ελεγχθεί, είναι πάρα πολλοί, 30 την ημέρα, δηλαδή 1.000 τον μήνα. Δεν είναι ώρα να μιλάμε με τέτοια αισιοδοξία για τον έλεγχο της πανδημίας».

Θυμηθείτε μια πρόσφατη «κυβίστηση» του ιδίου: 

pronews.gr

 

 

 

 

 

 

 

Το agrinioreport.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.

 

Please follow and like us: