Μπορούμε και χωρίς «Lets do it » να αλλάξουμε μια σημαία και να καθαρίσουμε το σημείο (φωτό)

Ή μήπως όχι . . . ;

Στην τύχη του έχει αφεθεί το σημείο όπου υπάρχει το ένα από τα πυροβολεία του Αγρινίου, που αναδείχθηκε και καθαρίστηκε επιμελώς με την συνδρομή πολλών κατά την περίοδο δράσεων από τον Δήμο Αγρινίου (Ακτίνα εθελοντισμού) στα πλαίσια του Let’s Do It Greece 2016.Με μεγάλη μας χαρά τότε είχαμε καλύψει το γεγονός μιας και ήταν και μια ηθική ικανοποίηση για το agrinioreport που ξεκίνησε από το 2013 τα ρεπορτάζ του τόσο για τα «κρυμμένα και άγνωστα πυροβολεία» στο Αγρίνιο, όσο και για το γεφύρι της Καλογριάς.

Τελικά μπήκε στο πρόγραμμα δράσεων του Let’s Do It Greece 2016 καθαρίστηκε, τοποθετήθηκε και σημαία παρουσία τμήματος του Αεροπορικού Αποσπάσματος Αγρινίου που βοήθησε και στον καθαρισμό, βγάλαμε τις φωτογραφίες μας, το καμαρώσαμε και από τότε αν δεν κάνουμε λάθος το σημείο καθαρίστηκε άλλες δυο φορές.

Σήμερα 2020, πολίτες και αναγνώστες του agrinioreport, μας στέλνουν τις παρακάτω φωτογραφίες και ζητούν την αλλαγή της σημαίας, που έχει μείνει όπως βλέπετε η μισή από το πέρασμα του καιρού, και να καθαριστεί και πάλι ο χώρος ώστε όποιος θέλει να μπορεί να επισκεφθεί το σημείο.

Οι ανάγκες πολλές στον μεγάλο Δήμο Αγρινίου και είναι κατανοητό θα πούμε εμείς, αλλά μπορούμε και χωρίς «Lets do it » να αλλάξουμε μια σημαία και να καθαρίσουμε το σημείο . . . λένε οι πολίτες . . .!!!

Please follow and like us: