Μουσική-χορός και καλή διάθεση ταξίδεψαν το κοινό «σΤο χοροστάσι μιας (κι) άλλης εποχής» στον Ελληνίς(φωτορεπορτάζ-βίντεο)

Το θερμό χειροκρότημα των δεκάδων θεατών απέσπασαν οι χορευτές των παραδοσιακών τμημάτων της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αγρινίου κατά την τελετή λήξης των χορευτικών τμημάτων χθες το βράδυ στον θερινό κινηματογράφο Ελληνίς.

Στην παράσταση, που είχε τίτλο «Το χοροστάσι μιας (κι) άλλης εποχής» μετείχαν τα μέλη των χορευτικών τμημάτων ενηλίκων της ΚΕΔΑ με συνοδεία μουσικών,  παρουσία του Δημάρχου Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου, της Αντιδημάρχου Πολιτισμού Μ.Παπαγεωργίου , των Αντιδημάρχων Π.Μαρνέζου και Κ.Ζώη και θεατών που γέμισαν τον χώρο του Ελληνίς και καταχειροκρότησαν τους χορευτές.

Το κέφι ήταν διάχυτο και οι παραδοσιακές μελωδίες καθώς και οι χορευτικές φιγούρες, ταξίδεψαν στην κυριολεξία τους θεατές αυτό το καλοκαιρινό βράδυ του Ιουνίου, μακριά από την πόλη του Αγρινίου.

Όλοι έδωσαν τις καλύτερες ευχές για το καλοκαίρι που μόλις ξεκίνησε και ανανέωσαν τα χορευτικά τους ραντεβού από το Φθινόπωρο.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ και βίντεο.

Please follow and like us: