Μοναχές της Μονής Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Βερίνου μιλούν στο agrinioreport.com: «Δεν έχουμε κορωνοϊό, ούτε κάναμε τεστ»

Πολλά τα δημοσιεύματα τις δύο τελευταίες ημέρες που κάνουν αναφορά για θετικά κρούσματα κορωνοϊού στις Μοναχές της Μονής Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Βερίνου στο Αίγιο και μάλιστα ο αριθμός των νοσούντων σύμφωνα με αυτά τα δημοσιεύματα άρχισαν από εννέα και έφτασαν τα έντεκα.

Το agrinioreport.com επικοινώνησε με την Μονή και έλαβε την εξής κατηγορηματική απάντηση:

«Πραγματικά και εμείς εκπλαγήκαμε, μας παίρνουν οι οικογένειές μας μέσα στην ανησυχία για να διαπιστώσουν αν είμαστε καλά. Δεν ξέρουμε πως βγήκαν όλα αυτά που γράφτηκαν με τόση σιγουριά, μιας και εμείς δεν έχουμε κάνει ούτε τεστ. Δεν έχουμε κορωνοϊό και παρακαλούμε όλους τους δικούς μας ανθρώπους να μην ανησυχούν χωρίς λόγο. Είναι αλήθεια πως υπάρχουν 2-3 μοναχές οι οποίες είναι ελαφρά ασθενείς, ωστόσο εμείς δεν έχουμε κάνει ούτε τεστ «.

Να σημειώσουμε εμείς πως όλα ξεκίνησαν μετά την επίσκεψη  στη Μονή Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Βερίνου , του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Ιερώνυμου και του Μητροπολίτη πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιου στις 5 Νοεμβρίου ανήμερα της εορτής της Ηγουμένης.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας ουδέποτε ο πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος παρέμεινε στην Μονή για να φροντιστεί από τις Μοναχές όπως αναφέρεται . Όπως έχει δημοσιευθεί, μετά από τεστ που έκανε και βρέθηκε θετικός υπέγραψε και έφυγε από το Νοσοκομείο μιας και δεν είχε ενοχλήσεις και μετέβη σε δικό του χώρο. Ο δε Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Ιερώνυμος και αυτός μετά από τεστ και βγαίνοντας θετικό, θέλησε να νοσηλευθεί ώστε να τον παρακολουθούν από κοντά οι θεράποντες ιατροί.

Εμείς να ευχηθούμε σε όλους καλή δύναμη και υγεία!!!

 

 

Please follow and like us: