ΜΚΟ και λαθραία μετανάστευση : τι ρόλο πραγματικά παίζουν;

 Τις προάλλες δημοσιεύθηκε σκάνδαλο με τη συμμετοχή Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης (ΜΚΟ) για ψευδή πληροφορία ύπαρξης 38 <<προσφύγων>> σε ελληνική νησίδα στον Έβρο και πνιγμού μικρού κοριτσιού. Η ΜΚΟ ζήτησε συγγνώμη, παρά ταύτα η υπόθεση έγινε αντικείμενο έρευνας της Εισαγγελίας.

Είναι ένα θέμα, στο οποίο ο γράφων έχει αναφερθεί ξανά και λέγεται υβριδικός πόλεμος εναντίον της χώρας μας. Μέρος αυτού είναι πολλές ΜΚΟ και οι παράνομοι μετανάστες που διακινούν.

Οι παραπάνω οργανώσεις βλακωδώς δεν ελέγχονται από το ελληνικό κράτος. Πότε θα καταλάβει η Επίσημη Πολιτεία τι πρέπει να κάνει; Γιατί να θεωρούνται μέρος υβριδικού σχεδίου; Διότι δυσφημούν τη χώρα μας διεθνώς αμαυρώνοντας την εικόνα της (ψυχολογικές επιχειρήσεις), ενώ παράλληλα τοποθετούν εντός της Επικράτειας ξένους πράκτορες και επίδοξους σαμποτέρ για ανορθόδοξο πόλεμο, μια δημιουργία μετώπου εκ των έσω. Ταυτόχρονα η μεγάλη παρουσία αλλογενών σε σχέση με τον ντόπιο πληθυσμό αλλοιώνει τον εθνικό χαρακτήρα της χώρας, με την ανοχή φυσικά του ελληνικού κράτους(μεγάλο πρόβλημα αυτό).

Ποιοι είναι υπεύθυνοι; Ποιοι το δημιουργουν αυτό όλο; Πρώτον οι <<σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ>> Τούρκοι. Το 2020 έβαλαν εντέχνως << πρόσφυγες >> στη συνοριακή γραμμή του Έβρου ώστε να μην τους πυροβολήσουν οι Έλληνες φρουροί επειδή θα ήταν άοπλοι. Μετά θα γινόταν κατάληψη του εδάφους από τα τουρκικά στρατεύματα. <<Πρόσφυγες>> εθεάθησαν να βγαίνουν από φορτηγό της Τουρκικής Χωροφυλακής με κατεύθυνση τη χώρα μας. Σκηνικά δήθεν πνιγμών προβαλλόμενα από τα ΜΜΕ της γείτονος εκθέτουν την Ελλάδα ως <<ρατσιστική και απάνθρωπη >> χώρα. Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα. Η χώρα μας όμως με τόσους λαθραίους που ανέχεται δίνει <<έδαφος>> σε τέτοια κακόβουλα κόλπα. Σημειωτέον ότι οι αλλοδαποί που φτάνουν παράνομα στη χώρα δεν προέρχονται όλοι από εμπόλεμες ζώνες, για να τους ανήκει το καθεστώς του πρόσφυγα. Επίσης πολλοί είναι φανατικοί Ισλαμιστές και άλλοι καταγόμενοι από το Πακιστάν και την Κεντρική Ασία, με τους οποίους η Τουρκία (μέσω της ΜΙΤ) έχει κάνει συμφωνίες για συνεργασία. Άρα οι πιθανότητες κατασκοπείας και ανορθοδόξων επιθέσεων είναι αυξημένες. Ενδεικτικό είναι ότι η Τουρκική Χωροφυλακή γνωρίζει τα τηλέφωνα πολλών ΜΚΟ εν Ελλάδι, όπως μαθεύτηκε από τα εγχώρια ΜΜΕ. Αν δεν είναι αυτό συνεργασία τι είναι;

Τα κυκλώματα των ΜΚΟ εξυπηρετούν και απόκρυφες ομάδες <<ανεπτυγμένων>> χωρών, κυρίως της Δύσης, με προοδευτικές, κατά την άποψή τους, ιδέες, σύμφωνες με την παγκοσμιοποίηση. Στόχος τους η ανάμειξη λαών μεταξύ τους στο ίδιο γεωγραφικό χώρο, για πιο εύκολη τη χειραγώγηση της μάζας. Εχθρός τους ανέκαθεν ήταν οι παραδόσεις του κάθε λαού, που απειλούν με αποτροπή τα άνομα αυτά σχέδια. Η αλλοίωση είναι γι αυτούς μια λύση. Πολλοί στην Ελλάδα, πολιτικοί παράγοντες και δημόσια πρόσωπα, συχνά επ αμοιβή, συνεργάζονται σε εγκληματικές για την πατρίδα μας δραστηριότητες. Χρειάζεται πραγματικά πατριωτική κυβέρνηση για να αποκόψει αυτή την τάση.

Μιλάμε για <<Δούρειο Ίππο>> βασικά, όταν αναφερόμαστε σε τέτοιες οργανώσεις. Ο ανθρωπισμός τους είναι επιλεκτικός, αν θυμηθούμε ότι σε Έλληνες στα δύσκολα ελάχιστες από αυτές βοήθησαν. Ας αποφασίσει το Ελληνικό Κράτος να ελέγξει την κατάσταση. Η αδράνεια κοστίζει.

 

Please follow and like us: