Μια όμορφη μέρα για την Ένωση και το Αγρίνιο

Απόλυτα επιτυχημένη η χοροεσπερίδα της Ένωσης Αγρινίου – Εντυπωσίασαν οι Κοκκίνου, Λιόλιου και Αλεξόπουλος.

Η Ένωση Αγρίνιου για μια ακόμη φορά έκανε τη διαφορά και φέτος, ύστερα από το «κενό» των προηγουμένων ετών λόγω των περιορισμών της πανδημίας, κατάφερε να αποτυπώσει την εντυπωσιακά ανοδική της πορεία και μέσω της χοροεσπερίδας, που με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο “studio Πιθάρι”.

Στην εκδήλωση παρέστησαν οι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας Μάριος Σαλμάς, Σπήλιος Λιβανός, Θάνος Μωραΐτης και Γιώργο Βαρεμένος, οι υπ. Βουλευτές, Θανάσης Παπαθανάσης, Χριστίνα Σταρακά και Ντίνα Κατσαρή, ο αντιπεριφερειάρχης Λάμπρος Δημητρογιάννης, ο αντιδήμαρχος Βασίλης Φωτάκης, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, καθώς και εκπρόσωποι φορέων και αρχών, ανάμεσά τους και αντιπροσωπία του Παναιτωλικού.

Επίσης, παρών ήταν ο πρόεδρος ΕΘΕΑΣ, Παύλος Σατολιάς και αρκετοί συνεταιριστές απ’ όλη τη χώρα. Παρόντες και οι εργαζόμενοι σε θυγατρικές της Ένωσης Αγρινίου, από τη Ροδόπη μέχρι την Κρήτη.

Στο καλωσόρισμά του, ο πρόεδρος της Ένωσης Αγρινίου κ. Θωμάς Κουτσουπιάς αναφέρθηκε στη δυναμική που έχει αναπτύξει η Οργάνωση, δίνοντας την υπόσχεση ότι θα συνεχίσει με την ίδια ταχύτητα και τα επέμενα χρόνια.

Το μουσικό πρόγραμμα ξεκίνησε με τον εντυπωσιακό Γιάννη Αλεξόπουλο. Στη συνέχεια ανέλαβε η Κατερίνα Λιόλιου να ξεσηκώσει την κατάμεστη αίθουσα, ενώ η υπέροχη Έλη Κοκκίνου, σε μια σπουδαία εμφάνιση, ταξίδεψε το κοινό ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια και πολλές επιτυχίες της.

φωτο  στο: https://www.e-ea.gr/2023/01/%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%cf%8c%ce%bc%ce%bf%cf%81%cf%86%ce%b7-%ce%bc%ce%ad%cf%81%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ad%ce%bd%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%8c%ce%bb%ce%bf-%cf%84%ce%bf/

 

 

 

Please follow and like us: