Μια ξεχωριστή βραδιά στο Αγρίνιο για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρίες (φωτό)

Ευχαριστήριες ανακοινώσεις από ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου και «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» (Μεσολόγγι-Αγρίνιο).

Η μεγάλη οικογένεια της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου ευχαριστεί θερμά τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριο Φαρμάκη και τον Δήμαρχο Αγρινίου κ. Γεώργιο Παπαναστασίου, οι οποίοι τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρίες βράβευσαν το έργο της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου, σε μια ξεχωριστή βραδιά, όπου η χαρισματική και σπουδαία ηθοποιός Μελίνα Μποτέλλη παρουσίασε τον θεατρικό μονόλογο «Δύο Γυμνά Άσπρα Χέρια».

Το έργο έχει χαρακτηριστεί ως ένας ύμνος στη Μητρότητα και την Τέχνη της Μουσικής.

Η ερμηνεία της σπουδαίας πρωταγωνίστριας ήταν συγκλονιστική και άγγιξε τις ψυχές των παρευρισκομένων.

Ευχαριστεί όλους τους φίλους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και πάντα στηρίζουν το έργο της ΕΛΕΠΑΠ.

 

Το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» (Μεσολόγγι-Αγρίνιο) ευχαριστεί θερμότατα τον Περιφερειάρχη κ. Νεκτάριο Φαρμάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Νικόλαο Κοροβέση και την Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας κα Μαρία Σαλμά  για την πρωτοβουλία τους, στο πλαίσιο του εορτασμού της 3ης Δεκεμβρίου, Παγκόσμιας Ημέρας των Ατόμων με Αναπηρία και σε συνεργασία με τον Δήμο Αγρινίου να βραβεύσουν το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» και την ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου τιμώντας το έργο τους  για την αδιάλειπτη κοινωνική προσφορά τους, στις 5 Δεκεμβρίου 2022  στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε ένας θεατρικός μουσικός μονόλογος «Δύο γυμνά άσπρα χέρια» από την εξαίρετη ερμηνεύτρια Μελίνα Μποτέλλη.

Ήταν ένα θαυμάσιο έργο, το οποίο αποτελεί ένα ύμνο στην τέχνη της μουσικής και στη μητρότητα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γιώργος Παπαναστασίου, η Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας κα Μαρία Σαλμά, η βοηθός Περιφερειάρχη κα Αμαλία Βούλγαρη – Πολονύφη, η Περιφερειακή σύμβουλος κα Κωνσταντούλα Κατσαρή – Μαυραγάνη, ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου κ. Κώστας Ζώης, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κα Χριστίνα Σταρακά, ο πρώην Βουλευτής κ. Γιάννης Βαϊνάς, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλ/νίας κ. Πάνος Τσιχριτζής, πολλοί Πρόεδροι και εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων καθώς και πλήθος κόσμου, οι οποίοι με την παρουσία τους στηρίζουν το δύσκολο έργο που επιτελούν οι δύο Φορείς, όλα αυτά τα χρόνια στο νομό μας.

 

Το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» ευχαριστεί θερμότατα την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδος, τους Δήμους Αγρινίου και Μεσολογγίου, την Εκκλησία και την κοινωνία διότι όλα αυτά τα χρόνια είναι εμφανής η μεγάλη και συνεχής στήριξή τους. Συνεχίζουμε αμείωτα την προσφορά μας στους εκπαιδευόμενους νέους με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες που αποτελούν την πλέον αδύναμη ομάδα της κοινωνίας μας.

Το Διοικητικό   Συμβούλιο

του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»

Μεσολόγγι – Αγρίνιο

 

 

Please follow and like us: