Μη διαθέσιμα τα προϊόντα του Κτήματος Ταξιαρχών-Έντονη η αναζήτησή τους από τους καταναλωτές

Μεγάλη η ζήτηση των φρέσκων προϊόντων χωρίς συντηρητικά από το Κτήμα Ταξιαρχών και ακόμη μεγαλύτερη η αναζήτησή τους και η απορία των καταναλωτών γιατί δεν μπορούν πλέον να τα προμηθευτούν από τα ράφια κάποιων σούπερ μάρκετ και από επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Δυστυχώς έπειτα από τριάμισι χρόνια εκλεκτής παρουσίας (Δεκέμβριος 2018 έως Ιούνιος 2022) στην παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων και τυριών(φρέσκο γάλα, κεφίρ, κρέμα, ρυζόγαλο, κρέμα σοκολάτα, γιαούρτι στραγγιστό, γιαούρτι πρόβειο, γιαούρτι αγελαδινό παραδοσιακό, τυρί Βραχωρίου, τυρί καλαθωτό, γραβιέρα, χαλούμι, κ.λ.π.) το Κτήμα Ταξιαρχών δεν βρίσκεται πλέον σε λειτουργία.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας και έπειτα από ρεπορτάζ μας, μιας και αρκετοί από εσάς μας το ζητήσατε ώστε να ενημερωθείτε, το Κτήμα Ταξιαρχών έφτασε στο σημείο να αναστείλει την λειτουργία του και να βρίσκεται σε αδράνεια εξ αιτίας κάποιου εξωτερικού παράγοντα και πλέον τον λόγο έχει η δικαιοσύνη για τα όσα συνέβησαν, καταγγέλθηκαν και πλέον θα εξεταστούν από τις αρμόδιες αρχές.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, φέρεται να υπήρξε δολιοφθορά στα ζώα και μάλιστα ασκήθηκε και δίωξη κατά παντός υπευθύνου στην αρμόδια Αστυνομική Αρχή. Στην συνέχεια υπήρξε ενδιαφέρον για αγορά του Κτήματος Ταξιαρχών αλλά μετά και από αυτή την κίνηση η οποία δεν ολοκληρώθηκε, το Κτήμα αναγκάστηκε να φτάσει στο σημείο της αναστολής και εν συνεχεία της αδράνειας της λειτουργίας του. Όπως αναφέραμε όλα έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και εκεί πλέον θα δοθεί η απάντηση σε όλους για το πώς μια τέτοια μονάδα και επιχείρηση έφτασε από την κορυφή στο λουκέτο.

Εμείς σε αυτό που θα σταθούμε είναι στην μεγάλη προσφορά των ανθρώπων του Κτήματος Ταξιαρχών τόσα χρόνια ακούραστα και αγόγγυστα, ώστε να έχει την καλύτερη ποιότητα και μέγιστη ζήτηση, με αποτέλεσμα να βοηθά στην έκβαση των συσσιτίων καθώς και πολλούς συνανθρώπους μας με κάθε τρόπο για την επιβίωσή τους.

Για εμάς αυτό είναι το μεγαλύτερο πλήγμα και ευχόμαστε γρήγορα να δοθεί λύση, η δικαιοσύνη να αποφανθεί και η Φάρμα του Κτήματος Ταξιαρχών να κυκλοφορήσει ξανά τα προϊόντα της.

Please follow and like us: