“Με τα δυο χεράκια πιάνω χρωματάκια”-Μια διαδραστική παράσταση για βρέφη από 10 μηνών έως 3 ετών νήπια

Αν το θέατρο θεωρείται μια φορά απαιτητικό τότε μια παράσταση διαδραστική για βρέφη από 10 μηνών έως 3 ετών νήπια φαντάζει πολύ πιο κοπιαστικό λόγο των λιλιπούτειων θεατών.

Μέσα από μια τέτοια παράσταση τα βρέφη αρχίζουν να έχουν επαφή με τον κόσμο του θεάτρου , περιεργάζονται αντικείμενα, εικόνες, ήχους και στην συγκεκριμένη παράσταση τα χρώματα μέσα από το παιχνίδι. Σημαντική επίσης η συμμετοχή του γονέα που αναπτύσσει μια ξεχωριστή επαφή-επικοινωνία με το βρέφος κατά την διάρκεια της παράστασης αλλά μετά το τέλος αυτής.

Η συγκεκριμένη παράσταση, με βάση τα χρώματα και το τραγούδι, ταξιδεύει βρέφη/νήπια και γονείς σε ένα άλλον ιδιαίτερο κόσμο μέσα από την φαντασία. Τα βρέφη/ νήπια μέσα από την παράσταση αυτή, θα μάθουν με έναν πολύ όμορφο τρόπο, τα χρώματα, θα τα αγγίξουν, θα τα πιάσουν και θα έρθουν σε επαφή με αυτά.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο λοιπόν πως αυτές οι παραστάσεις  σημειώνουν μεγάλη προσέλευση και ζήτηση τα τελευταία χρόνια, δίνοντας πολλά ερεθίσματα στα βρέφη και στους γονείς.

Η εν λόγω παράσταση που θα λάβει χώρα στο Αγρίνιο με τίτλο “Με τα δυο χεράκια πιάνω χρωματάκια”, είναι μια ιδέα με κείμενα και παρουσίαση της θεατρολόγου Πασχαλίας Βαφειάδου (απόφοιτος ΕΚΠΑ).

Τα σκηνικά και τα αντικείμενα που θα υπάρχουν στην παράσταση θα είναι όλα χειροποίητα από την κα Βαφειάδου, θα είναι ασφαλή μέσα από υφασμάτινα υλικά, σε κατάλληλα μεγέθη για την επαφή με τα βρέφη/νήπια.

Θα υπάρχουν μαξιλάρια όπου θα κάθονται οι γονείς μαζί με τα παιδιά τους και θα μπορούν να συμμετέχουν αλλά και να μαθαίνουν όσο η παράσταση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Τόπος διεξαγωγής παράστασης: ΑΜΠΑΡΙΖΑ KIDS CLUB , ΜΕΛΕΑΓΡΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΪΔΟΥ, ΑΓΡΙΝΙΟ

ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ: ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΩΡΑ: 17:00    

Ώρα προσέλευσης : 16:45

Ανώτατος αριθμός συμμετοχής 15 άτομα συνολικά γονείς με βρέφος/νήπιο.

Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ για γονείς και βρέφος/νήπιο. Για όποια διευκρίνηση και για δεύτερο παιδί επικοινωνήστε τηλεφωνικά.

Υποχρεωτική είναι η κράτηση θέσης, μέσω της παρακάτω πλατφόρμας, αλλά και στα τηλέφωνα  6945913684  και  26410 58400

Προαιρετική η χρήση μάσκας. Θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια βρεφών/νηπίων και γονέων.

Μπορείτε να μας βρείτε και να μας ακολουθήσετε στο Facebook και στο Instagram

https://www.facebook.com/profile.php?id=100086388218543

ttps://instagram.com/pasxaliavfd?igshid=ZDdkNTZiNTM=

 

 

 

Please follow and like us: