Με σούπερ ψυχολογία η Σεβίλλη

Πάμε να χτίσουμε ένα νικηφόρο σερί και ελπίζουμε να συνεχιστεί σήμερα, που είναι μια κλασική στοιχηματική ημέρα, με πολλά παιχνίδια από τα οποία στοχεύουμε να επιλέξουμε το καλύτερο σημείο.

 

Από όλα τα πρωταθλήματα, θα σταθούμε στην Ισπανία και την Πριμέρα Ντιβιζιόν και πιο συγκεκριμένα στο παιχνίδι που θα γίνει στην Αραγονία.

Εκεί, για την 11η αγωνιστική, η ουραγός Ουέσκα υποδέχεται την ανεβασμένη, αλλά και κουρασμένη Σεβίλλη, με τις δυο ομάδες να θέλουν τους βαθμούς για διαφορετικούς λόγους η κάθε μια.

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το μομέντουμ του αγώνα δείχνει να ευνοεί πολύ τη Σεβίλλη, η οποία εκτός του ότι είναι καλύτερο σύνολο, προέρχεται από συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και με ακόμα μια θα εδραιωθεί στην 4άδα της βαθμολογίας. Πάμε στο διπλό του 1.97 από τη Bet365 στα αποτελέσματα πάμε στοίχημα

 

Ουέσκα: Τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα έχει η Ουέσκα, καθώς έχει ήδη 7 στις 10 αναμετρήσεις της μέχρι ώρας, όμως αυτό που θέλουν οι νεοφώτιστοι όσο τίποτα, είναι η χαρά της πρώτης νίκης τους μετά από 1.5 χρόνο στη μεγάλη κατηγορία. Η παρέα του Σιόβα παλεύει όλα της τα παιχνίδια και είναι αρκετά ανταγωνιστική ειδικά εντός έδρας, όμως πολλές φορές αυτό δε φτάνει και η βαθμολογική της θέση τα λέει όλα. Απέναντι στη Σεβίλλη θα παίξει άμυνα και κόντρα με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα.

 

Ενδιαφέρον Στατιστικά: 1-0-0 σύνολο εντός με Σεβίλλη, Έχει Under 2,5 τα 8/9 τελευταία

 

Αγωνιστικά Νέα: «Περιμένω έναν πολύ άβολο αντίπαλο που είναι σε πίεση αποτελέσματος, ο οποίος θα βγαίνει μπροστά με επιθετικότητα προς την αντίπαλη περιοχή με την ικανότητα να σε πιέζει πολύ αυξημένη», ανέφερε ο κόουτς Μίτσελ για την αντίπαλό του. Ο κόουτς δήλωσε πως οι Δουμπιά (Α, 1/0), Βαλέρα (Τ) είναι οι μόνοι απόντες διότι ο Πέδρο Λόπεθ (Α, 4/0) πρόλαβε να αποθεραπευτεί. Επιστρέφει επίσης ο Πουλίδο (Α, 8/0) που λογικά θα ξεκινήσει βασικός.

 

Πιθανή Ενδεκάδα (4-4-2): Α. Φερνάντεθ – Π. Λόπεθ (Μαφέο), Π. Ινσούα, Σιόβας, Γκαλάν – Φερέιρο, Ρίκο, Μοσκέρα, Μπόρχα Γκαρθία – Σάντρο (Οκαζάκι), Ράφα Μιρ

 

Δείτε επίσης το bet365 κωδικο μπονους

 

Σεβίλλη: Το γκολ του Μουνίρ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με την Κράσνονταρ έστειλε τη Σεβίλλη στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό από μόνο του φτάνει για να δώσει «φτερά» στα πόδια των παικτών. Οι Ανδαλουσιανοί έχουν δυο παιχνίδια λιγότερα από τις περισσότερες ομάδες στο πρωτάθλημα και μια νίκη στην Ουέσκα θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στην κορυφή. Εκτός είναι οι βασικοί Μπόνο, Ακούνια και Σούσο, όμως ο Λοπετεγκί έχει αρκετές λύσεις σε ένα πλούσιο ρόστερ και συνήθως βρίσκει… λαγό στο καπέλο του.

 

Ενδιαφέρον Στατιστικά: Έχει Under 2,5 τα 5/7 τελευταία, Έχει N/G τα 4/7 πιο πρόσφατα

 

Αγωνιστικά Νέα: Οι Μπόνο (Τ, 6/0) και Κ. Φερνάντεθ (Ε, 5/0) μένουν σε καραντίνα διότι βρέθηκαν θετικοί στο covid-19. Διαθέσιμοι οι Σούσο (Μ, 5/0), Εσκουδέρο (Α, 4/1), Ακούνια (Μ, 7/0) και ο Νάβας (Α, 8/0) που ήταν τιμωρημένος στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ντεμπούτο σε αποστολή κάνει ο Γάλλος τέως παίκτης της Ρεν, Γκανγκόν (Α) που μαζί με τους Ντίαθ (Τ), Βιδάλ (Μ) που επίσης μπήκαν αποστολή, δεν παίζουν Ευρώπη.

 

Πιθανή Ενδεκάδα (4-3-3): Βάτσλικ – Νάβας, Κουντέ, Ντιέγκο Κάρλος, Ρεκίκ – Ράκιτιτς, Φερνάντο, Χορδάν – Οκάμπος, Ντε Γιονγκ, Ο. Τόρες

 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας, στοιχηματικές εταιρείες, καζίνο και πολλά άλλα στο sentragoal.gr