Με κάθε επισημότητα παρά την βροχή τιμήθηκε ο Εορτασμός των Εισοδίων της Θεοτόκου και της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στο Αγρίνιο(φωτορεπορτάζ-βίντεο)

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την έπαρση της σημαίας στην πλατεία Μαρίας Δημάδη. Ακολούθησε επίσημη δοξολογία στον Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής και ομιλία  από τον από τον Αντισυνταγματάρχη (Π.Β )Ε.Α κ. Περικλή Τσάντζαλο, Πρόεδρο Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού Ν.Αιτ/νίας.

Αμέσως μετά  πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των Πεσόντων στην πλατεία Μαρίας Δημάδη από τον Αντιδήμαρχο Αγρινίου Κώστα Καλαντζή, την πρόεδρο της Κοινότητας Αγρινίου Φωτεινή Βλάχου, τον Αστ. Δντη Δημήτρη Γαλαζούλα, τον εκπρ. Ανωτέρου Διοικητή Φρουράς Μεσολογγίου Γρ. Γιώτη, τον Διοικητή Αεροπορικού Φυλακίου Αγρινίου  Κ. Σδούκο, τον Διοικητή ΠΥ Αγρινίου Ευστράτιο Πετράκη, τον πρ. της Ένωσης Αποστράτων Αξ. Αιτ/νιας Κ. Τσάτζαλο, τον εκπρ. Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αγρινίου Δ. Τσούνη, τον εκπρ. του Αν. Σύνδεσμου Εφέδρων Κ. Λιάπης.

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στην προτομή του Βασιλείου Παναγόπουλου  από την Αντιδήμαρχο Αγρινίου Μαρία Παπαγεωργίου, εκπροσώπους των Ενόπλων Δυνάμεων και εκπρόσωπο της οικογένειας Παναγόπουλου.

 

Please follow and like us: