Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η επισκεψιμότητα στη Χριστουγεννιάτικη Έκθεση Βιβλίου της Χριστιανικής Ενώσεως Αγρινίου

Μια ξεχωριστή και γεμάτη ενδιαφέρον Χριστουγεννιάτικη Έκθεση Βιβλίου για μικρούς και μεγάλους λαμβάνει χώρα για πρώτη φορά, στον 1ο όροφο της Χριστιανικής Ενώσεως Αγρινίου επί της Χαριλάου Τρικούπη 35.

Η χριστιανική αυτή έκθεση ξεκίνησε στις 9 Δεκεμβρίου και θα παραμείνει στην διάθεση όλων μας έως και τις 20 Δεκεμβρίου με ώρες λειτουργίας 09:00-12:30 το πρωί και 17:30-20:00 το απόγευμα, δίνοντας μια ιδιαίτερη αίσθηση και βαρύτητα στις αξίες, την κατάνυξη και το πνεύμα των ημερών με τον εορτασμό της Γέννησης Του Θεανθρώπου.

Στην διάθεση των επισκεπτών βρίσκονται δύο αίθουσες, μία για τα παιδιά και μία για τους μεγάλους όπου μέσα σε αυτές μπορούν να βρουν όλοι ότι πραγματικά τους αγγίζει από μια πλειάδα βιβλίων.

Τα παιδιά κατά την επίσκεψή τους έχουν την ευκαιρία να δουν όλα αυτά τα παιδικά Χριστουγεννιάτικα βιβλία, στην συνέχεια να παρακολουθήσουν μια Χριστουγεννιάτικη γιορτή και φεύγοντας να πάρουν και το δώράκι τους.

Οι επισκέψεις των σχολείων είναι καθημερινές και μάλιστα συνολικά αναμένεται να παρακολουθήσουν από κοντά όλη αυτή την δράση περισσότερα από 1200 παιδιά.

Ο Πατήρ Λαυρέντιος Καρανάσιος μιλά στο agrinioreport.com για όλη αυτή τη Χριστουγεννιάτικη Έκθεση Βιβλίου καθώς και για τον σκοπό της.

Ακολουθεί και πλούσιο φωτορεπορτάζ:

 

Please follow and like us: