ΜΕΤΑ: Περιοδείες & συσκέψεις σε πόλεις της Δ.Ελλάδας και Ηπείρου

Πέμπτη 26 Γενάρη 2017, στο Αγρίνιο, ώρα 6.30μμ., στα γραφεία της ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας.

meta-kentriko-xoris-simvivasmous

Το ΜΕΤΑ, στο πλαίσιο της οργάνωσης της αντίστασης των εργαζομένων και του συντονισμού με τις άλλες κοινωνικές ομάδες που πλήττονται απ’ τις μνημονιακές πολιτικές της κυβέρνησης, αλλά και ενόψει της 2ης Συνδιάσκεψής του, που θα γίνει στις 11 Μάρτη του 2017, προγραμματίζει συσκέψεις και περιοδείες σε χώρους δουλειάς, στην Αθήνα και στην περιφέρεια, για την ενημέρωση και κινητοποίηση των εργαζομένων.

Ταυτόχρονα, θα επιδιώξει συναντήσεις με αγωνιστές συνδικαλιστές και εργατικές συλλογικότητες, σε μια κατεύθυνση συγκρότησης ενός μετώπου ενάντια στις μνημονιακές κυβερνητικές πολιτικές της λιτότητας, των ιδιωτικοποιήσεων και της κατεδάφισης των εργασιακών, κοινωνικών και δημοκρατικών δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Για το σκοπό αυτό:

  • Τετάρτη 25 Γενάρη 2017, ώρα 7.30μμ., στην Πάτρα, στα γραφεία της περιφέρειας (Κανακάρη και Ν. Βότση στον 1ο όροφο), θα γίνει σύσκεψη συνδικαλιστών του νομού Αχαΐας.
  • Πέμπτη 26 Γενάρη 2017, στο Αγρίνιο, ώρα 6.30μμ., στα γραφεία της ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας, και
  • Παρασκευή 27 Γενάρη 2017, στην Φιλιππιάδα, ώρα 6.30μμ., στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ζηρού, θα γίνουν συσκέψεις συνδικαλιστών, ενώ το πρωί θα γίνουν περιοδείες σε χώρους δουλειάς στους νομούς της περιοχής.

Στις συσκέψεις και τις περιοδείες θα συμμετέχουν ο γραμματέας του ΜΕΤΑ Γιώργος Χαρίσης, το μέλος του Γ.Σ της ΑΔΕΔΥ Ανδρέας Σουρούνης και ο αντιπρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Βασίλης Γκιτάκος.

Ανάλογες δραστηριότητες προγραμματίζονται στις 30-31/1 και 1/2/2017 σε πόλεις της Θεσσαλίας.