Μεγάλη Παρασκευή στην Ναύπακτο(βίντεο)

Σε απευθείας Δορυφορική μετάδοση οι εκδηλώσεις.

Πέραν της ιδιαίτερης ομορφιάς της, την οποία οφείλει εν πολλοίς στο βενετσιάνικο κάστρο με το λιμάνι, ένα από τα καλύτερα διατηρημένα στην Ελλάδα , τις παραλίες, αλλά και τα εκπληκτικά χωριά στα ορεινά, η Ναύπακτος έχει κερδίσει τους επισκέπτες για τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο γιορτάζει την περιφορά του Επιταφίου, το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής.

 Οι Επιτάφιοι των ενοριών (Αγίου Δημητρίου και Αγίας Παρασκευής) της πόλης ξεκινούν από τους ιερούς ναούς και κατευθύνονται στο κέντρο της Ναυπάκτου, μπροστά στο λιμάνι.

 Εκεί, οι υπεύθυνοι του δήμου έχουν φροντίσει ο χώρος να φωτίζεται από τις φλεγόμενες πολεμίστρες και αφού σβήσουν τα φώτα του δρόμου και να ανάψουν φωτιές στις πολεμίστρες του λιμανιού, αλλά και στο νερό!!!

Ένας μεγάλος φλεγόμενος σταυρός στη μπούκα του λιμανιού κάνει το σκηνικό ακόμη πιο επιβλητικό.

 Για ένα περίπου ημίωρο πλήθος κόσμου κατακλύζει στην πλατεία του λιμανιού, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά έναν απ’ τους σημαντικότερους λόγους που βρέθηκε για Πάσχα στη Ναύπακτο.

Έτσι θα υπάρχει και η δυνατότητα δορυφορικής λήψης μέσω ΗΕLLAS SAT καθώς και μέσω web για  μετάδοση σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό μέσω των τηλεοπτικών σταθμών και site που το επιθυμούν ανά την Ελλάδα.

 Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τεχνικό υπεύθυνο Τάκη Σχοινά τηλ 6980 655625

TREILER:

https://www.youtube.com/watch?v=9DZYBLTKZFY&feature=youtu.be