Μείωση του πληθυσμού μας: Aς μην περάσει αδιάφορα

Η ανακοίνωση της ΕΛ. ΣΤΑΤ. ότι ο πληθυσμός της χώρας μειώθηκε κατα 3, 50% προκάλεσε μεγάλο προβληματισμό στους πολίτες της χώρας και στα κόμματα του αποκαλούμενου <<δεξιού πατριωτικού χώρου>>.

Ήταν κάτι αναμενόμενο, όμως δεδομένης της μετανάστευσης νέων στο εξωτερικό, της ανεργίας και υποαπασχόλησης που αποτρέπει οικονομικά ζευγάρια από το να κάνουν παιδιά, <<μοντέρνων>> ιδεών επικίνδυνων λόγω της εναντίωσης τους προς την παραδοσιακή οικογένεια με την επινόηση και προβολή άλλων μορφών (μονογαμία, ομοφυλόφιλα ζευγάρια με υιοθετημένο παιδί) και άλλων σοβαρών και μη λόγων.

Εδώ είναι σαφές ότι κυρίως ο απλός λαός δεν έχει αντιληφθεί 2 πράγματα : τη χρησιμότητα των πολλών γεννήσεων και της ύπαρξης βιολογικής ομοιογένειας μιας ομάδας υπό τη μορφή του Έθνους.

Ξεκινώντας με το πρώτο καταλαβαίνουμε ότι για να επιβιώσουμε από τα στοιχεία της φύσης (άγρια ζώα, καιρικά φαινόμενα) θα πρέπει το ανθρώπινο γένος να είναι πολυπληθέστερο των άλλων πλασμάτων. Λίγοι άνθρωποι ίσον τέλος του είδους μας. Η μείωση των γεννήσεων και η αύξηση των θανάτων είναι μεγάλο πρόβλημα. Απειλή σύγχρονη είναι οι μοντέρνοι τρόποι ζωής που εμποδίζουν την αύξηση του πληθυσμού παγκοσμίως. Η υιοθεσία  ομόφυλων θα σημάνει ή το τέλος των γεννήσεων ή ένα πιθανό <<παιδομάζωμα>> υπoχρεωνόντας τις νέες μητέρες να δίνουν τα παιδιά τους σε ομόφυλα ζευγάρια, κάτι που θα προκαλέσει κοινωνική σύγκρουση. Η ταύτιση του Νεοέλληνα με τέτοιες παράλογες και <<ύποπτες>>θεωρίες, υπό το κάλυμμα του <<μοντέρνου>>, απειλεί τη χώρα και την κοινωνία με αφανισμό. Φυσικά ας μη διαφεύγει κανενός η ανάγκη σωστής ανατροφής των τέκνων, που επ’  ουδενί δεν μπορεί να καλύψει η ψευτο- πρόοδος. Ας πούμε μια νέα γυναίκα ανύπαντρη μητέρα , με άστατη προσωπική  ζωή και χωρίς σύζυγο, πώς θα διαχειριστεί σωστά το παιδί της μόνη της? Δεν μπορεί όσο και να το θέλει. Η εμπειρία το χει αποδείξει άλλωστε.

Και πάμε στο δεύτερο ζήτημα. Ένα άλλο κατάλοιπο της Χούντας είναι να θεωρείται <<φασίστας>> και <<απριλιανός>> όποιος μιλάει για Έθνος και Πατρίδα. Ένα από τα ηλιθια στερεότυπα του λαού μας. Ο λόγος που επιμένουμε κάποιοι είναι ότι στον κόσμο μας τα Έθνη (σεβαστά όλα φυσικά) είναι ομάδες με διαφορετικό DNA και κώδικες αξιών. Είναι από τη φύση έτσι οργανωμένο το σύστημα. Ο λαός μας το χει ξεχάσει,τη στιγμή που άλλοι στηρίζουν σε αυτό την δική τους οικονομική και γεωπολιτική άνοδο. Όπως έχει ξαναπεί ο γράφων, η γειτονιά της χώρας μας είναι προβληματική. Δεν μας βλέπουν σαν Ευρωπαίους, αλλά σαν Έλληνες και αποστρέφονται οτιδήποτε συγκεκριμένα ελληνικό. Άρα αντιμετωπίζουμε κινδύνους σαν Έλληνες και όχι ατομικά ο καθένας σαν μονάδα. Εννοείται ότι το ανέκδοτο περί λύσης του προβλήματος μέσω λαθραίων μεταναστών δεν ισχύει, αλλά εξυπηρετεί άλλους σκοπούς. Ας δούμε την κατάσταση στα Σκόπια και στο Κόσοβο για να καταλάβουμε του λόγου το αληθές. Δύο ή περισσότερες εθνότητες στον ίδιο χώρο μόνο σε σύγκρουση μπορούν να βρεθούν.

Τα παραπάνω ας γίνουν αφορμή σκέψης από τον απλό λαό. Πρώτον ψήφο σε πραγματικά πατριωτικά κόμματα. Έπειτα οικονομικά κίνητρα για επιστροφή Ελλήνων του εξωτερικού στη χώρα και αύξηση γεννήσεων, καθώς και καταπολέμηση ανεργίας. Κεφαλαιωδες ζήτημα είναι η ανασύνταξη των Ελλήνων στα πλαίσια της ιδέας του Έθνους. Είναι επιτυχημένη συνταγή, δοκιμασμένη από το παρελθόν.

 

Please follow and like us: