Μήπως να το αναλάβει η Τροχαία που είναι και η δουλειά της;

Ταλαιπωρία, επικινδυνότητα, ουρές και αγανάκτηση για τους οδηγούς που κινούνται προς και από τον Κόμβο Παναιτωλίου στην Ερμίτσα.

Το αδιαχώρητο με ουρές αυτοκινήτων δεκάδων μέτρων, συναντά όποιος θελήσει να εξέλθει ή να εισέρθει στην πόλη του Αγρινίου από την Ε.Ο.  και ο λόγος για τον Κόμβο Παναιτωλίου στην Ερμίτσα.

Οι διερχόμενοι οδηγοί επικοινώνησαν με το agrinioreport.com αρκετά εκνευρισμένοι μιας και η ταλαιπωρία αυτή είναι πλέον καθημερινή λόγο των έργων που γίνονται στον Κόμβο του Παναιτωλίου.

“Ψάχνουμε να βρούμε ένα όργανο της Τροχαίας και δεν υπάρχει πουθενά στο δρόμο να ρυθμίσει την κυκλοφορία. Τι δουλειά έχουν οι άνθρωποι που δουλεύουν στο κάθε έργο να το κάνουν αυτό; Μιλάμε για την είσοδο-έξοδο της πόλης από την Ε.Ο. Τόσο δύσκολο είναι τις ώρες αιχμής να υπάρχει ένα περιπολικό και να διευκολύνει και να ρυθμίζει την κυκλοφορία;” μας είπαν χαρακτηριστικά κάποιοι. Κάποιοι άλλοι μας τόνισαν πως προσπάθησαν πολλές φορές να επικοινωνήσουν με το 100 για να ενημερώσουν για το πρόβλημα και δεν το σήκωνε κανείς.

Εμείς σας παραθέτουμε τις φωτό που μας έστειλαν οι αναγνώστες μας με την ελπίδα πως αυτές οι εικόνες δεν θα επαναληφθούν ή έστω σε αυτό το μέγεθος, με την βοήθεια και της Τροχαίας για την αποφυγή και του όποιου ατυχήματος.

 

 

 

 

Please follow and like us: