Μήνυμα Κ. Κορδάτου για τις εκλογές της 26ης Μαΐου

Ακολουθεί το μήνυμα.

Καλούμε τους  συγχωριανούς μου και ιδιαίτερα τους νέους πρώτα απ’ όλα να πάνε να  ψηφίσουν στις εκλογές της Κυριακής 26-5-2019 και για το Κοινοτικό συμβούλιο Καινουργίου να ενισχύσουν το ψηφοδέλτιο «ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ» ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ, έχοντας αξιολογήσει και συγκρίνει το πρόγραμμά μας και τον προτεινόμενο για Πρόεδρο Κοινότητας, καθηγητή Κώστα Διον. Κορδάτο.

Δώσαμε έναν έντιμο αγώνα. Μακριά από κομματικές αγκυλώσεις, συμφέροντα και βαρόνους. Οι συγχωριανοί μας αγκάλιασαν και πλέον είμαστε πεπεισμένοι πως ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καινουργίου θα είναι ο δικός μας Άνθρωπος, αφού όλα δείχνουν ότι η ευρύτερη αποδοχή του δημιούργησε συγκριτικό πλεονέκτημα για τη θέση του Προέδρου.

Η ισχυρή υποψηφιότητα του καθηγητή του ΕΠΑΛ Καινουργίου, θα μας δώσει μια από τις δυο πρώτες θέσεις, που είναι προϋπόθεση (από το νόμο) για να μπορεί να  είναι κάποιος υποψήφιος για πρόεδρος, κατά την ψηφοφορία στη συνέχεια μεταξύ των 7 εκλεγέντων συμβούλων του Κοινοτικού Συμβουλίου Καινουργίου.

Την Κυριακή στην κάλπη για την Κοινότητα Καινουργίου ψηφίζουμε για Πρόεδρο – όταν είναι γνωστό ότι κανένας συνδυασμούς δεν θα έχει την πλειοψηφία στο συμβούλιο.

  • ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟTHTA  ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ
  • ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ «ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ» –  ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ «ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ»
  • ΛΕΜΕ STOP ΣΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ. . .

ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

  • ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΟΥ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ – «καινούργιο…»

Πάμε όλοι μαζί να πάρουμε τις τύχες του Χωριού μας στα χέρια μας!