Μέχρι 23 Ιουλίου η παράσταση «ΕΛΛΑΣ, ΗΡΩΩΝ ΧΩΡΑ…» στην ταράτσα του Τσιμεντένιου Κτιρίου

Η παράσταση «ΕΛΛΑΣ, ΗΡΩΩΝ ΧΩΡΑ…» βασισμένη στα μονόπρακτα του Γεωργίου Σουρή ,σάτιρα της Ελληνικής πραγματικότητας, οδεύει προς ολοκλήρωση του κύκλου της στο Αγρίνιο. Θα παιχθεί μέχρι 23 Ιουλίου, ώρα 9.30 μ.μ. στην ΤΑΡΑΤΣΑ του ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ δωρεάς ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΥ, ενώ στις 25 ΙΟΥΛΙΟΥ η παράσταση θα δοθεί στον ΑΥΛΕΙΟ ΧΩΡΟ των ΚΑΠΝΑΠΟΘΗΚΩΝ ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΥ προς διευκόλυνση του κοινού με περιορισμούς στην κίνηση.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η παράσταση εντυπωσίασε τους θεατές οι οποίοι την παρακολούθησαν μέχρι τώρα και αντάμειψαν τους ηθοποιούς με το θερμό τους χειροκρότημα.

*ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ :

26 ΙΟΥΛΙΟΥ: ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΙΦΟΡΑΙΪΚΩΝ ,ΚΑΤΩ ΑΧΑΪΑ στις 9.30 μ.μ.

27 ΙΟΥΛΙΟΥ: ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ, ΑΙΤΩΛΙΚΟ στις 9.30 μ.μ.

28 ΙΟΥΛΙΟΥ: ΟΙΚΙΑ ΤΑΤΑΝΗ,  ΑΜΑΛΙΑΔΑ  στις 9.30 μ.μ.

29 ΙΟΥΛΙΟΥ : ΚΑΣΤΡΟ, ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ στις 9.30 μ.μ.

 

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΟΥΡΗ

 ΕΛΛΑΣ, ΗΡΩΩΝ ΧΩΡΑ…

 

Ο Γεώργιος Σουρής ήταν πολυγραφότατος χρονικογράφος, εξαιρετικά ταλαντούχος και ευφυής.  Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το 1906 είχε προταθεί για Νόμπελ Λογοτεχνίας με πρωτοβουλία της Βουλής.  Στα έργα του αντικατοπτρίζει όλα τα ελαττώματα της φυλής με απαράμιλλο σαρκασμό, αυτογνωσία και γλυκόπικρο χιούμορ.

 

διασκευή / σκηνοθεσία: ΑΝΤΩΝΗΣ  ΑΝΤΩΝΑΚΟΣ

σκηνικά: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΑΣ

κοστούμια: ΕΛΛΗ  ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

φωτισμοί: ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΜΠΟΣ

βοηθός σκηνοθέτη: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΩΖΟΥ

 

παίζουν:

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΩΖΟΥ

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΦΗΚΑΣ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΛΕΑΝΘΗ

ΜΑΡΙΑ ΟΡΦΑΝΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΝΤΙΝΟΥ

ΑΝΤΡΕΑΣ ΚΟΛΟΒΟΣ

 ΡΟΥΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ

 

Δείτε το τρέιλερ της παράστασης στο  https://youtu.be/yZUPY5bziU8

 

Το Δη.Πε.Θε. Αγρινίου τιμώντας την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση και παράλληλα κατανοώντας την ανάγκη του κοινού και των καλλιτεχνών για επικοινωνία επέλεξε να υπάρχει ελεύθερη είσοδος στις  παραστάσεις  του.

 

  • Οι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι θέλουν να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις μας με ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ, θα πρέπει να επικοινωνούν τις εργάσιμες ημέρες στα τηλέφωνα του θεάτρου 26410 – 21158 & 46452 από τις 00 π.μ – 13.00 μ.μ. για κρατήσεις θέσεων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
  • Την ιδιαιτερότητα της παράστασης την καθορίζει ο περιορισμένος αριθμός Θεατών (40) ανά παράσταση.

 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

    Επισημαίνεται ότι θα τηρηθούν όλοι οι υγειονομικοί κανόνες ασφαλείας για την προφύλαξη από τον covid 19 και η χρήση μη ιατρικής μάσκας από τους θεατές είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής τους στο χώρο της παράστασης (είσοδος στο χώρο, τοποθέτηση στις θέσεις, παραμονή στο χώρο και έξοδος από αυτόν).

 

 

Από το Δη.Πε.Θε.Αγρινίου

Please follow and like us: