Μάθημα ελευθερίας και από το Αγρίνιο(πλούσιο φωτορεπορτάζ-βίντεο)

Το κίνημα των πολιτών ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό . . . χωρίς χρώματα, εξέδρες και χρηματοδοτήσεις.

Σε τουλάχιστον 44 πόλεις της Ελλάδας και ακριβώς την ίδια ώρα, διοργανώθηκαν σήμερα το απόγευμα συλλαλητήρια και πορείες κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, κατά της υποχρεωτικής έκχυσης ουσιών στο σώμα των ανθρώπων και κατά των μέτρων διχασμού μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων πολιτών.

“Η ισχύς εν τη ενώσει” κυριάρχησε σήμερα 21 Ιουλίου 2021 στην πόλη του Αγρινίου, με πλήθος πολιτών να προσέρχεται αρχικά στις 18:00(παρά την έντονη ζέστη) στην κεντρική πλατεία της πόλης, την πλατεία Δημοκρατίας και στην συνέχεια να την κατακλίζουν ψέλνοντας τον Εθνικό Ύμνο, φωνάζοντας συνθήματα και κρατώντας σημαίες καθώς και με ομιλίες.

Μια συγκέντρωση που την αγκάλιασαν όλοι . . . από κάθε πολιτική γωνιά και πιστεύω, από κάθε επαγγελματική και επιχειρηματική θέση, από κάθε ηλικία. Γονείς με τα παιδιά τους, φοιτητές, νέοι, ηλικιωμένοι, επιχειρηματίες, υπάλληλοι ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, εκπαιδευτικοί, υγειονομικοί, αγρότες, συνταξιούχοι, εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι έδωσαν το παρόν.

Και αυτό ήταν και θα συνεχίσει να είναι το κέρδος . . . η ενότητα, η συλλογικότητα, η κοινή πλεύση και συμπόρευση με έναν μόνο σκοπό και στόχο, την διατήριση της ελευθερίας του ατόμου και των δικαιωμάτων του!!!

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο:

Please follow and like us: