Λιθοχώρι: Ανεπιτήρητος τράγος τραυμάτισε θανάσιμα 92χρονο

Ανεπιτήρητος τράγος, όπως καταγγέλλει στο Δυτική Ευρυτανία News η κόρη του θανόντος στο συγκεκριμένο χωριό, πριν λίγο καιρό τραυμάτισε θανάσιμα τον πατέρα της.

Ο 92χρονος από το χτύπημα του τράγου έπεσε στο έδαφος και τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι.Νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο Καρπενησίου για λίγες ημέρες και μετά εξέπνευσε αιτία του σοβαρού αιματώματος όπως μας αναφέρει η κόρη του.

Και σαν να μην φθάνει μόνο αυτό ο ίδιος τράγος πριν 17 ημέρες απο το περιστατικό τραυμάτισε σοβαρά ηλικιωμένη γειτόνισσά της με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο Καρπενησίου με 10 κατάγματα.

Η υπόθεση αυτή όπως πληροφορηθήκαμε έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης αφού καταγγέλθηκαν και τα δύο περιστατικά. Το θέμα με τα ανεπιτήρητα στη Δυτική Ευρυτανία έχει πάρει διαστάσεις προφανώς γιατί ζώα, όπως κριάρι και τράγος μπορούν και να σκοτώσουν.

Το θέμα προβληματίζει την πολιτεία και θα πρέπει να παρθούν άμεσα μέτρα για τα ανεπιτήρητα ζώα και πόσο μάλλον όταν πρόκειται για κριάρια και τράγους και μπορούν και να σκοτώσουν.

 

dytikievritania.blogspot.com

 

 

 

 

 

 

Το agrinioreport.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.

Please follow and like us: