Λαμαρίνα της γέφυρας Αγ. Νικολάου-Καμαρούλας έσπασε το δοχείο με τα λάδια από Αστικό Λεωφορείο(φωτό)

Ξανά στο προσκύνιο βγαίνει η άμεση αναγκαιότητα κατασκευής νέας γέφυρας Αγ. Νικκολάου-Καμαρούλας του Δήμου Αγρινίου.

Σήμερα το πρωί γύρω στις 10:00 αστικό λεωφορείο που εκτελούσε δρομολόγιο και επέστρεφε από τον Άγιο Νικόλαο προς Καμαρούλα αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα, μιας και μια λαμαρίνα που είχε ξεκολλήσει από την γέφυρα έγινε η αιτία να σπάσει το δοχείο των λαδιών του λεοφορείου και να γεμίσει τόσο η γέφυρα όσο και ο δρόμος σε μια απόσταση περίπου 300 μέτρα.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η Τροχαία Αγρινίου που με την σειρά της ενημέρωσε την Π.Υ. Αγρινίου, η οποία έφτασε στο σημείο και έριξε πριονίδι σε κάθε σημείο που υπήρχε λάδι ώστε να μην προκληθεί τις επόμενες ώρες κάποιο τροχαίο ατύχημα από διερχόμενα οχήματα.

Επίσης ενημερώθηκε και το αρμόδιο τμήμα του Δ. Αγρινίου και άμεσα έφτασε συνεργείο που επιλήφθηκε του προβλήματος επί της γέφυρας.

 

Πότε τελικά θα καταλάβουμε πως ο πολιτισμός και τα δικαιώματα των πολιτών δεν έχουν να κάνουν με το που μένουν αλλά με τις υποχρεώσεις του Κράτους, των Περιφερειών και των Δήμων;

Αυτή η γέφυρα έχει απασχολήσει τους πολίτες του Δήμου Αγρινίου με προβλήματα και ατυχήματα άπειρες φορές και δυστυχώς χρόνια τώρα, ολόκληρες δεκαετίες, το μόνο που έγινε είναι η εξέλιξη από ξύλινη σε γέφυρα με λαμαρίνες.

Ο λόγος τόσα χρόνια για μια μικρή απόσταση που ενώνει το χωριό Άγιο Νικόλαο με την Καμαρούλα.

Ελπίζουμε το επόμενο δημοσίευμά μας να είναι για μια ανακατασκευή και ένταξή της σε κάποιο πρόγραμμα για το καλό των πολιτών.

 

 

 

 

Please follow and like us: