Λήξη 10th Trichonian & Πανελληνίων αγώνων WAKEBOARD

Το τετραήμερο  10 – 13 Οκτωβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε  στην Τριχωνίδα το 10th TRICHONIAN WAKEBOARD 2019  &  το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ WAKEBOARD 2019 52  αθλητές και 8 σύλλογοι απ’ όλη την Ελλάδα τίμησαν το κορυφαίο γεγονός της χρονιάς για το άθλημα.      

Για μία ακόμη χρονιά η  Περιφέρεια Δυτικής  Ελλάδος  και  ο Αθλητικός Σύλλογος Αγρινίου ΤΡΙΤΩΝΑΣ  υπό την αιγίδα  της  Ε.Ο.Θ.ΣΚΙ   και με την υποστήριξη του  Δήμου   Θέρμου  , διοργάνωσαν  για δέκατη συνεχή χρονιά το κύπελλο  Τριχωνίδας και για πρώτη φορά στην Ελλάδα ταυτόχρονα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υδροσανίδας.

Άψογη καθ’ όλα η διοργάνωση κατάφερε να ξεπεράσει κάθε προηγούμενη της  στην Ελλάδα   και να αποσπάσει θαυμασμό  από αθλητές , συνοδούς αλλά και γονείς αθλητών .

Ο Τρίτωνας  Αγρινίου  απέσπασε 8 μετάλλια  . Είναι αξιοσημείωτο ότι με αυτές τις διακρίσεις ο Τρίτωνας κατακτά τα τελευταία χρόνια την δεύτερη θέση Πανελληνίως πολύ κοντά στον Ναυτικό όμιλο Βουλιαγμένης.

Το χαρακτηριστικότερο ίσως στοιχείο για αυτή την διοργάνωση ήταν οι πολύ υψηλές προδιαγραφές αγώνων τόσο σε τεχνικό επίπεδο με την συμμετοχή ενός από τα καλύτερα σκάφη αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα όσο και σε επίπεδο στελέχωσης με την παρουσία ως επικεφαλή στην ομάδα κρίτευσης του  ιδιαίτερα έμπειρου Λετονού κου Oskar  Kruze .

Εκείνο όμως που σίγουρα έδωσε άλλη διάσταση στην διοργάνωση ήταν η συμμετοχή για πρώτη φορά σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αθλητή με ιδιαίτερες δεξιότητες ο οποίος και καταχειροκροτήθηκε , τιμώντας παράλληλα τη διοργάνωση με την αγωνιστική του παρουσία.