Λάρισα: Ο δολοφόνος που έγινε…

… spideman. Έκαναν το λάθος να τον αφήσουν ελεύθερο με όρους.

SSSSPPP_630_355_630_355Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης που έγινε γνωστός ως «δράκος» της Λάρισας, βρέθηκε ξανά στο εδώλιο του κατηγορουμένου…

Για διακεκριμένες κλοπές καταδικάστηκε από το Εφετείο της Λάρισας, σε δεύτερο βαθμό, σε συνολική ποινή κάθειρξης 5 ετών και 5 μηνών, ο Παναγιώτης Τρικαλιάρης, που είχε γίνει γνωστός στο παρελθόν ως ο «δράκος» της Λάρισας, με ένοπλες επιθέσεις κατά ζευγαριών.

Ο καταδικασθείς, είχε αφεθεί ελεύθερος με όρους, από τις φυλακές όπου κρατείτο, για ανθρωποκτονία εκτίοντας ποινή ισόβιας κάθειρξης. Συνελήφθη όμως λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 14ης Ιουνίου 2014, σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στη Λάρισα, στο οποίο είχε μπει σκαρφαλώνοντας από… δένδρο που βρισκόταν στον δρόμο!

Ο δράστης, αντιστάθηκε μάλιστα σφοδρά στους αστυνομικούς που πήγαν να τον συλλάβουν, οι οποίοι μπήκαν στο διαμέρισμα, από το ίδιο δένδρο! Και αυτό επειδή, ο ιδιοκτήτης απουσίαζε στα παράλια και μετά ειδοποιήθηκε και
άνοιξε την πόρτα για να βγουν οι αστυνομικοί με τον κρατούμενό τους…

Από τις έρευνες προέκυψε ότι νωρίτερα είχε διαρρήξει άλλα δύο διαμερίσματα, στην ίδια γειτονιά, στην περιοχή του σιδηροδρομικού σταθμού Λάρισας και είχε αφαιρέσει τιμαλφή και άλλα αντικείμενα, αφήνοντας τους χώρους, σαν βομβαρδισμένους.

Κατά τη σύλληψή του είχε πάνω του στιλέτο και στο αυτοκίνητό του, βρέθηκαν κλοπιμαία. Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο, όπως πρωτόδικα, διακεκριμένων κλοπών και απόπειρας, κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, διακεκριμένης αντίστασης και οπλοφορίας.

thessalianews.gr

Please follow and like us:

Τα σχόλια είναι κλειστά.