Λάκης Παπαδόπουλος: «Παιχνίδια Αγάπης»

Κυκλοφόρησε ο νέος δίσκος του Λάκη Παπαδόπουλου με πολλές και ξεχωριστές συμμετοχές αξιόλογων ερμηνευτών και στιχουργών. 
unnamed (1)«Παιχνίδια Αγάπης» ο τίτλος του δίσκου στον οποίο τραγούδησαν οι: Αρλέτα, Φοίβος Δεληβοριάς, Νατάσα Θεοδωρίδου, Μαρινέλλα, Πάνος Μουζουράκης, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Γιάννης Πάριος, Μίλτος Πασχαλίδης, Διονύσης Σαββόπουλος, Πασχάλης Τερζής, Κώστας Χατζής και Λάκης Παπαδόπουλος, ενώ τους στίχους έγραψαν οι: Μιχάλης Αβατάγγελος, Παντελής Αμπαζής, Λίνα Δημοπούλου, Σάννυ Μπαλτζή, Νίκος Μωραΐτης, Κυριάκος Ντούμος, Λάκης Παπαδόπουλος. Στον δίσκο περιλαμβάνεται κι ένα τραγούδι σε στίχους του αξέχαστου ποιητή Άκου Δασκαλόπουλου. Την ενορχήστρωση των τραγουδιών έχει αναλάβει ο Γιώργος Ζαχαρίου. Το εξώφυλλο έχει ζωγραφίσει ο γιός του Λάκη, Άγγελος Παπαδόπουλος.

“Έπεσα σε μια παρέα από μεγάλα παιδιά που τους είχε λείψει το παιχνίδι και έτσι, όταν τους πρότεινα κυνηγητό, κρυφτό, βόλους, «φτου ξελευθερία», μακριά γαϊδούρα και μήλα, τους είδα πρόθυμους να παίξουν μαζί μου. Η Μαρινέλλα δεν μαζευόταν, ο συμμαθητής μου ο Τερζής τη καταβρήκε, του σκανταλιάρη Πάριου ήταν η καλύτερη του και η Αρλέτα με βλέμμα απλανές παρακολουθούσε τον Σαββόπουλο με τον Χατζή να βηματίζουν χαμογελαστοί. Τώρα εμείς οι νεότεροι Πασχαλίδης, Μουζουράκης, Δεληβοριάς, Θεοδωρίδου και εγώ, από την εξέδρα προσέχαμε τον Παπακωνσταντίνου που έκανε μονόζυγο να μην πέσει πάνω μας.Με το παιχνίδι μας φτιάξαμε ένα υπέροχο cd. Σας ευχαριστώ πολύ.”

Mε αγάπη

ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

 

Please follow and like us:

Τα σχόλια είναι κλειστά.