-->

Κ.Μητσοτάκης για ελληνοτουρκικά: «Έχουμε τα ίδια συμφέροντα με Τουρκία» – Πανηγυρισμοί σε Άγκυρα

Αδιανόητητη ήταν η τοποθέτηση που έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σήμερα στη ΔΕΘ, καθώς σε ερώτηση για το πως θα υπερασπιστεί η Ελλάδα τα σύνορα της από τους Αφγανούς, οπότε και απάντησε ότι «Ελλάδα και Τουρκία έχουν ευθυγραμμισμένα συμφέροντα»! 

Ένα πραγματικά ανέλπιστο δώρο στην Τουρκία την ώρα που η τουρκική επιθετικότητα έχει χτυπήσει «κόκκινο» και η Ελλάδα προσπαθεί να αποκρούσει τις τουρκικές συκοφαντίες και να αποδείξει ότι η Τουρκία εργαλειοποιεί το προσφυγικό και το μεταναστευτικό. 

Ο Κ.Μητσοτάκης με αυτή του την αψυχολόγητη δήλωση όχι μόνο έδωσε συγχωροχάρτι στην Τουρκία, αλλά ακύρωσε και όλες τις αιτιάσεις της Ελλάδας εδώ και χρόνια. Ενώ μάλιστα οι δηλώσεις αυτές γίνονται την ώρα που στην Άγκυρα μιλούν ανοιχτά για την «Γαλάζια Πατρίδα».

Δείτε ακριβώς την δήλωση του:

 

 

 

pronews.gr

 

 

 

 

 

 

 

Το agrinioreport.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.

Please follow and like us: